2013-06-11 16:30:06
Φωτογραφία για ΧΑΛΒΑΤΖΑΚΗΣ : Ο ΕΣΑΚΕ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ...
Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης, μίλησε για το... κλίμα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, την τηλεοπτική συμφωνία των ομάδων της Α1 και παράλληλα αναφέρθηκε στο ζήτημα της 3ης ελληνικής ομάδας στην Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιώργος Χαλβατζάκης στον "Sentra fm 103,3":

Για τη συμφωνία με τη NOVA: «Δεδομένης της οικονομικής συγκυρίας, αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια. Είμαι ευχαριστημένος για τη συμφωνία τέτοιου μεγέθους πριν καν τελειώσει το πρωτάθλημα. Έχει και άλλες παραμέτρους. Είναι πολύ καλή συμφωνία. Ήταν μία ανοικτή προς όλους διαδικασία που είχε αρχίσει εδώ και 1,5 μήνα. Το διοικητικό συμβούλιο επιβεβαίωσε την προσπάθεια με την ομόφωνη απόφαση των 12. Το αμέσως επόμενο βήμα για τα πόσα παιχνίδια θα δείχνει».

Για ενστάσεις περί «κλειδώματος» του μπάσκετ: «Δε συμβαίνει κάτι τέτοιο. Άλλωστε τα εντός έδρας του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού που τα δικαιώματά τους είναι σε διαφημιστική εταιρία νομίζω θα συνεχίσει να τους δείχνει η ΕΡΤ. Αυτές ξέρουν το που θα είναι, αλλά ίσως δούμε και άλλες εκπλήξεις στο μέλλον. Επίσης ζήτησα από τη NOVA να υπάρχει ειδική προσφορά για τα αθλητικά κανάλια. Να μπορεί ο μέσος πολίτης να μπορεί να δει τα αθλητικά. Και είπαν πως είναι στις σκέψεις τους.


Για το κλίμα ανάμεσα στους «αιώνιους»: «Με ανησυχεί. Οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος όταν τα βλέπει δεν είναι ευχαριστημένος. Αλλά πιστεύω πως δε θα γίνει τίποτα, αλλά θα πάμε ομαλά. Τις κινήσεις που πρέπει να κάνει ο ΕΣΑΚΕ τις κάνει. Άλλωστε έχουμε πολύ καλή συνεργασία όλη τη χρονιά».

Για το αν μπορεί να υπάρξει «εκεχειρία»: «Πρέπει να βοηθήσουν όλοι. Έχει να κάνει με τους ανθρώπους. Ο καθένας, όλοι μας λειτουργούμε διαφορετικά. Είναι μια ιδιαίτερη κατάσταση οι δύο ομάδες. Δεν είναι μόνο φέτος. Όλα τα χρόνια όταν φτάνουν στους τελικούς τα πράγματα εκτραχύνονται. Παρόμοια πράγματα βλέπουμε και στο εξωτερικό».

Για την τρίτη θέση στην Ευρωλίγκα: «Το έθεσα και στο διοικητικό συμβούλιο. Την τρίτη θέση μπορούμε να την πάρουμε όποτε θέλουμε. Αλλά πρέπει να είναι έτοιμες και οι ομάδες για να μπορέσουμε να απαιτήσουμε κάτι τέτοιο. Να έχουν όλα όσα ζητά η Ευρωλίγκα. Ποια θα είναι η ομάδα που θα συμμετάσχει; Γιατί να πάμε να πιέσουμε, να απαιτήσουμε και να γίνει, και να ξεφτιλιστούμε και να δώσουμε δικαιώματα. Όταν δεν έχει τις συνθήκες ακολουθείς άλλη στρατηγική. Όταν θα είσαι έτοιμος θα μπορέσεις να διεκδικήσεις».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ