2013-06-11 16:22:19
Φωτογραφία για Σκηνικό τρόμου στο Ηράκλειο - Με εγκαύματα ένας πυροσβέστης - Οι φλόγες απειλούν εργοστάσιο, επιχειρήσεις και σπίτια!
Σκηνές πανικού εκτυλίσσονται στο Νομό Ηρακλείου, ο οποίος βρέθηκε σε πύρινο κλοιό με 8 μέτωπα φωτιάς να απειλούν σπίτια και επιχειρήσεις ενώ χρειάστηκε η εκκένωση ενός... δημοτικού σχολείου στις Βούβες.

Αυτήν την ώρα το σοβαρότερο μέτωπο βρίσκεται στην περιοχή Σταυράκια ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr , ένας πυροσβέστης μεταφέρθηκε με εγκαύματα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Οι ισχυρές επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν πραγματική μάχη για την κατάσβεση της πυρκαγιάς ενώ τις δυνάμεις πυρόσβεσης συνδράμει το πυροσβεστικό ελικόπτερο από τα Χανιά.

Απειλούνται σπίτια και επιχειρήσεις

Εργοστάσιο λαδιών, επιχειρήσεις και σπίτια που βρίσκονται παραπλεύρως της Εθνικής Οδό Ηρακλείου - Μοιρών, απειλούνται από τις φλόγες οι οποίες ''γλύφουν'' τις εγκαταστάσεις και τα κτίρια!

Εργαζόμενοι και κάτοικοι προσπαθούν με κουβάδες να κρατήσουν τις φλόγες μακρυά, αλλά είναι αδύνατο.


Η φωτιά με τη βοήθεια του ανέμου παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις με κατεύθυνση προς το Ηράκλειο, με τους πυροσβέστες να δίνουν μάχες.

Προσαγωγή υπόπτου για τη φωτιά στις Βασιλειές

Ευτυχώς τα υπόλοιπα μέτωπα στις περιοχές Βασιλειές, Τομπρούκ, Καλό Χωριό, στον Ανισαρά Χερσονήσου, στους Αθανάτους και στην ΒΙΠΕ έχουν τεθεί υπό μερικό έλεγχο, ωστόσο οι πυροσβεστικές δυνάμεις παραμένουν σε επιφυλακή καθώς υπάρχουν συνεχείς αναζωπυρώσεις, ιδιαίτερα στο πρώτο μέτωπο.

Εν τω μεταξύ το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής έχει ήδη προσάγει ένα άτομο ως ύποπτο για την εκδήλωση της φωτιάς στις Βασιλειές.
flashnews.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ