2013-06-11 06:06:04
Φωτογραφία για Επέμβαση για αφαίρεση όγκου ο Φούλοπ
Σοκ στον αθλητικό κόσμο προκάλεσε η είδηση, ότι ο μέχρι πρότινος τερματοφύλακας του Αστέρας Τρίπολης, Μάρτον Φούλοπ, υπεβλήθη σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου από το χέρι.

Συγκεκριμένα το Φεβρουάριο κι ενώ ήταν ακόμα στον Αστέρα Τρίπολης είχε μπει στα πιτς εξαιτίας τραυματισμού στο χέρι. Τον Απρίλιο κι ενώ ετοιμαζόταν να υποβληθεί σε επέμβαση για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα, οι γιατροί ανακάλυψαν την ύπαρξη όγκου στο χέρι του. Ο Ούγγρος απουσίασε από πολλά ματς του Αστέρα Τρίπολης και επέστρεψε στη δράση για τον τελικό Κυπέλλου και τα πλέι οφ.

Μετά όμως και την 4η αγωνιστική των πλέι οφ, έφυγε εσπευσμένα για την Αγγλία προκειμένου να υποβληθεί στην επέμβαση αφαίρεσης του όγκου.

Η είδηση με το σοβαρό πρόβλημα υγείας του Φούλοπ κάνει εδώ και λίγα λεπτά το γύρω του κόσμου. Ο Ούγγρος είχε αγωνιστεί στο αγγλικό πρωτάθλημα και για αυτό το λόγο υπάρχουν αναλυτικά ρεπορτάζ στο BBC ενώ αναφορά στο θέμα κάνει και η FIFA.


«Είμαι σίγουρος ότι μετά από λίγους μήνες θα είμαι ξανά έτοιμος τόσο σωματικά όσο και ψυχικά να συνεχίσω να αγωνίζομαι», ανέφερε αρχικά ο 30χρονος τερματοφύλας για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Θα ήθελα να ξεκινήσω προπονήσεις κατά την διάρκεια της θεραπείας, καθώς οι γιατροί έχουν ανάψει το πράσινο φως για να μπορώ να προπονούμαι. Το συμβόλαιό μου στην Ελλάδα (Αστέρας Τρίπολης) ολοκληρώθηκε και μετά από μία πετυχημένη σεζόν είχαν δημιουργηθεί ευκαιρίες για την επαγγελματική μου καριέρα».

Ο ίδιος στις δηλώσεις του άφησε να εννοηθεί ότι οι Αρκάδες γνώριζαν το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε. «Προς το παρόν δεν μπορώ να το διαχειριστώ τόσο καλά το θέμα αυτό, και δεν θα ήθελα να βάλω τον σύλλογο σε μία τέτοια δύσκολη κατάσταση που θα έπρεπε να αντιμετωπίσει το πρόβλημά μου». Η αλήθεια είναι ότι στον Αστέρα ήξεραν όλοι για το θέμα του, αλλά φρόντισαν να μην το διαδώσουν, σεβόμενοι τον συμπαίκτη τους.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ