2013-06-10 19:30:10
Φωτογραφία για ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΕΣΠΑΝΙΟΛ ΑΠΟ... ΒΕΡΔΟΥ!
Τα «θέλω» του Βερδού δεν μπορεί να τα καλύψει η Εσπανιόλ τόνισε ο πρόεδρός της σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ισπανίας Έναν αντίπαλο λιγότερο έχει ο Ολυμπιακός στην προσπάθεια απόκτησης του Γιοάν Βερδού καθώς ο πρόεδρος της Εσπανιόλ ανακοίνωσε ότι δεν μπορεί να καλύψει τα… οικονομικά «θέλω» του παίκτη για να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Πρόκειται για δηλώσεις που έκανε ο Ζοαν Κογιέτ το βράδυ της Κυριακής στον ραδιοφωνικό σταθμό “Catalunya Radio” με τις οποίες –ουσιαστικά- έκανε γνωστή την παραίτησή του από την προσπάθεια διατήρησης του Βερδού στο ρόστερ της ομάδας τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Ο Κογιέτ ξεκαθάρισε ότι μόνο εάν ο παίκτης αποφασίσει να ρίξει τις απαιτήσεις του, είτε στα χρήματα που θα λαμβάνει είτε στη διάρκεια του συμβολαίου, θα μπορέσει να υπάρξει μια συγκλονιστική αλλαγή στα δεδομένα.

Θα προσπαθήσει να έχει μια ακόμη επαφή με τον μάνατζέρ του παίκτη επεσήμανε για να διαπιστώσει εάν υπάρχει τέτοια πιθανότητα.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ πολύ δύσκολα θα συμβεί κάτι τέτοιο, καθώς ο παίκτης έχει στα χέρια του προτάσεις από πολλές ομάδες, με τις τελευταίες που προστέθηκαν στη σχετική λίστα να είναι η Μπέτις και η Βιγιαρεάλ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ