2013-06-10 16:27:14
Φωτογραφία για Πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ: «Μεγάλη δύναμη ο Μελισσανίδης»
Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Κωνσταντίνος ΚοτσάτοςΤην άμεση κατασκευή νέου γηπέδου για την ΑΕΚ, έβαλε ως κύριο στόχο ο νέος πρόεδρος της ερασιτεχνικής Κωνσταντίνος Κοτσατός, ενώ χαρακτήρισε πετυχημένο τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Για την επόμενη μέρα της Ενωσης μίλησε ο νεοεκλεγείς στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου.

Σε συνέντευξη του στο Sentra Fm ο Κωνσταντίνος Κοτσάτος τόνισε πως είναι δύσκολο το έργο που ανέλαβε η νέα διοίκηση της Ερασιτεχνικής και σίγουρα χρειάζεται την στήριξη και τη βοήθεια από τους φιλάθλους της ΑΕΚ.

«Αυτό είναι μονόδρομος για την αναγέννηση της, εδώ που είχε φτάσει η ΑΕΚ. Το καράβι έμπαζε χοντρά νερά κι έπρεπε αρχικά να ρίξουμε λίγο τσιμέντο για να σωθεί προς το παρόν το καράβι. Χρειάζεται πολλή προσπάθεια και το κλίμα συσπείρωσης πρέπει να επαληθευτεί και στις πράξεις».

Για την στήριξη από τον Δημήτρη Μελισσανίδη είπε:

«Ενας άνθρωπος όπως ο Μελισσανίδης πετυχημένος κι αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας, είχε την ίδια σκέψη, το ίδιο πλάνο, το ίδιο όραμα μ' αυτό που είχαμε εκπονήσει εγώ κι ο κ. Αλεξίου προ 6 μηνών. Οσο εμείς μ' αυτό το λίγο που είμαστε στην ομάδα δείχνουμε τι μπορούμε να κάνουμε, ο Μελισσανίδης το έκανε πριν 20 χρόνια. Μας δίνει φτερά και ώθηση. Τρεις άνθρωποι που αγαπάνε τόσο την ΑΕΚ έχουν το ίδιο πλάνο και σχεδόν την ίδια σκέψη. Ήταν η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου».

Για την απόφασή του να εμπλακεί στην ΑΕΚ, τόνισε:

«Εχω πλήρη επίγνωση του τι έχω κάνει και δεν περιμένω μετά από χρόνια που θα απεμπλακώ να δω τι θα γίνει και τι πιθανώς θα ακούσουμε. Έχουμε δει ανθρώπους να βάζουν πολλά λεφτά, με τους Παππά, Νοτιά τελευταίους και τον Φιλίππου στο μπάσκετ. Κάποιοι έχουν φύγει κυνηγημένοι τους βρίζανε τους απειλούσαν. Τι να λέμε; Τον Κολοκοτρώνη που μας απελευθέρωσε, τον φυλάκισαν! Θεωρώ ότι έχουμε υποχρέωση όσοι μπορούμε να βοηθήσουμε γιατί η ΑΕΚ ήταν στον πάτο χωρίς επιστροφή. Βρισκόταν στην εντατική χωρίς να είναι διασωληνωμένη».

Τελειώνοντας αναφέρθηκε και στο πότε θα ξεκινήσουν τα έργα στο γήπεδο: «Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι για ανακοινώσεις. Δουλεύουμε το νομικό πλαίσιο. Θέλουμε όταν είμαστε έτοιμοι να δρομολογήσουμε τις εξελίξεις και όταν μπουν οι μπουλντόζες να μην σταματήσουν μέχρι να μας παραδοθεί το γήπεδο. Δεν θέλω να ξαναμιλήσω, να μιλήσουν τα έργα μας».

Επίσης, με τα καλύτερα λόγια μίλησε και ο Αλέξης Αλεξίου, για την εμπλοκή του Δημήτρη Μελισσανίδη στα διοικητικά της ΑΕΚ.

«Εχοντας ασχοληθεί πέρσι με το τμήμα του μπάσκετ, είχαμε αποφασίσει να ασχοληθούμε με την Ερασιτεχνική γιατί δεν διαφαινόταν επόμενη μέρα. Στην πορεία προέκυψε η παρέμβαση του κ. Μελισσανίδη, αυτή η συνένωση δυνάμεων και αυτή η κοινή γραμμή. Όταν υπάρχει ένας Μελισσανίδης που δηλώνει ότι θα σε στηρίξει γιατί έχετε το ίδιο όραμα, αυτό σε ικανοποιεί. Ακόμη και υποχωρήσεις θα μπορούσες να κάνεις για να έχεις αυτή τη δύναμη που λέγεται Μελισσανίδης», ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στους στόχους της Ερασιτεχνικής,

«Το γήπεδο είναι παράλληλος στόχος με το προηγούμενο που σας είπα. Πρέπει να γίνονται ταυτόχρονα. Δεν μπορείς να πει «αρχίζω τα ένα πρώτα και αφήνω το άλλο». Συναισθηματικά το γήπεδο είναι αυτό που λείπει. Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό για τη ζημιά που έχει υποστεί η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή είναι η απουσία του γηπέδου. Θα γίνει ένα γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, πρωτίστος ποδοσφαιρικό. Το να υπάρχει χώρος για να γυμνάζεται το Σάλας και άλλα τμήματα είναι δεδομένο. Για να γίνει κλειστό εκεί δεν μπορεί να συμβεί. Καθαρά χωροταξικά. Υπάρχουν σχέδια με υπόγεια, με κλειστό. Αλλά κι αυτό θα είναι και χρονοβόρο και ακριβό. Ιδανικό θα ήταν να υπάρχει μία στέγη στον ίδιο χώρο για τα πάντα. Σαφέστατα έσοδα από το γήπεδο θα έχει η Ερασιτεχνική. Θα έχει να λαμβάνειν... Είναι σαφές αυτό το πράγμα.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ