2013-06-10 16:15:08
Φωτογραφία για ΑΡΕΣΕΙ Η... ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ! *ΡΗΟΤΟ*
Την επετειακή φανέλα των 100 χρόνων της παρουσίασε η Αϊντχόφεν. Σε αυτή ξεχωρίζει η απουσία της κλασικής ρίγας, καθώς και τα χρυσά γράμματα στο όνομα των παικτών και του σπόνσορα.

Στο δεύτερο μισό του 2013 η Αϊντχόφεν συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής, αφού ιδρύθηκε στις 31 Αυγούστου του 1913, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr". Με την ευκαιρία της επετείου αυτής, η εταιρία που σχεδιάζει τις εμφανίσεις της ολλανδικής ομάδας, παρουσίασε την φανέλα που θα φορούν οι παίκτες της Αϊντχόφεν την επόμενη περίοδο.

Χαρακτηριστικό της νέας εμφάνισης της Αϊντχόφεν είναι η έλλειψη της κλασικής ριγέ φανέλας, αφού στις νέες κυριαρχεί το κόκκινο. Το όνομα του σπόνσορα, αυτό των παικτών καθώς και το νούμερό τους θα είναι γραμμένα με χρυσά γράμματα. Γύρω από το σήμα του συλλόγου έχει σχεδιαστεί ένα στεφάνι, ενώ ξεχωρίζει αριθμός «100», όσα και τα χρόνια που συμπληρώνει η ομάδα.

Από τις πρώτες αντιδράσεις των οπαδών της ομάδας, φαίνεται πως η νέα εμφάνιση αρέσει και αναμένεται να έχει εμπορική επιτυχία, προς όφελος των ταμείων του συλλόγου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ