2013-06-10 10:29:42
Φωτογραφία για ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΒΕΡΔΟΥ... ΣΤΟ ΨΑΞΙΜΟ ΓΙΑ ΑΝΤΙ-ΜΙΡΑΛΑΣ
Τα αποτελέσματα της συζήτησης του Ζοάν Βερδού με την διοίκηση της Εσπανιόλ περιμένουν στον Ολυμπιακό, ο οποίος παράλληλα ψάχνεται στην αγορά του Βελγίου για τον νέο… Κέβιν Μιραλάς, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Εντός της ημέρας αναμένεται να ξεκαθαρίσει (θετικά ή αρνητικά) η υπόθεση του Ζοάν Βερδού, ο οποίος βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού.

Στην Ισπανία, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr", υποστήριζαν ότι ο 30χρονος μέσος είναι κοντά στους ερυθρόλευκους, όμως αυτό θα γίνει γνωστό μετά την συζήτηση που θα έχει με τη διοίκηση της Εσπανιόλ.

Αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι ο παίκτης θα αποχωρήσει από τον καταλανικό σύλλογο, όμως το θέμα παραμένει ανοιχτό. Την ίδια ώρα, αυξάνονται οι... «μνηστήρες» που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Βερδού.

Μετά τους ερυθρολεύκους, ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει η Μπέτις, η Σεβίλλη, η Σαουθάμπτον, η Σουόνσι και από χθες η Βιγιαρεάλ.


Πριν από λίγες μέρες ο Καταλανός χαφ είχε δηλώσει πως άμεσα θα αποφασίσει για το μέλλον του και πλέον στο Λιμάνι περιμένουν την απόφασή του, διατηρώντας την ελπίδα πως θα συμφωνήσει να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Από την ισπανική αγορά οι νταμπλούχοι Ελλάδας ασχολούνται και με την περίπτωση του Μιγκέλ Τόρες.

Ο Ισπανός αμυντικός βρίσκεται ψηλά στη σχετική λίστα του Μίτσελ, ο οποίος σκοπεύει να τον χρησιμοποιήσει σε όλες τις θέσεις των μετόπισθεν. Μάλιστα, μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις από τη Χετάφε, η οποία σκοπεύει να τον παραχωρήσει.

Από εκεί και πέρα και σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, στον Ολυμπιακός φαίνεται πως έχουν ρίξει το βάρος στην αγορά του Βελγίου, όπου ψάχνουν να βρουν περιπτώσεις ανάλογες με εκείνη του Κέβιν Μιραλάς πριν από μερικά χρόνια.

Μέχρι στιγμής έχουν ακουστεί ο Λεζεάρ και ο Μπουλό, οι οποίοι εκπροσωπούνται από τον μάνατζερ του διεθνού φορ της Έβερτον (Κριστόφ Ενροτό). Ωστόσο, υπάρχουν και άλλοι παίκτες που μπορούν να αποδειχθούν… Μιραλάς και να ενισχύσουν σημαντικά το υπάρχον ρόστερ της ομάδας, όπως για παράδειγμα ο Ιμπού της Λεουβέν.

Ο 26χρονος επιθετικός από την Γκάμπια, κάτοχος γερμανικού διαβατηρίου, τελείωσε το βελγικό πρωτάθλημα, έχοντας πετύχει 17 γκολ και μοιράσει 10 ασίστ στους συμπαίκτες του. Από εκεί και πέρα, υπάρχει ο Τοργκάν Αζάρ (αδερφός του Εντέν της Τσέλσι), ο οποίος αγωνίζεται στη Ζούλτε Βάρεγκεμ.

Επίσης, υπάρχει ο Ελ Γκανασί, ο οποίος αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Χέρενφεν από την Γάνδη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ