2013-06-10 00:18:05
Φωτογραφία για Κώστας Κοτσάτος: Κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία
Από το Γραφείο Τύπου

Ο νέος πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Κώστας Κοτσάτος, μίλησε... στον ΝovaΣΠΟΡ FM 94,6 για:

-τη διαδικασία και τα αποτελέσματα των εκλογών:

«Όλα προχωρούν κανονικά και σύμφωνα με την προκήρυξη της τελευταίας Γενικής Συνέλευσης, τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν μετά τα μεσάνυχτα. Σήμερα είναι μία μέρα για τους ΑΕΚτσήδες που σταματά τη μιζέρια και γίνεται η αρχή για να ξαναγίνουμε μια μεγάλη ομάδα και να κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία».

-το αν η φιλία του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη έπαιξε ρόλο στο να βγει μπροστά: «Πράγματι, η φιλία μου με τον κ. Μελισσανίδη έπαιξε κάποιο ρόλο, αλλά ανέκαθεν είχαμε σκοπό να ασχοληθούμε με την Ερασιτεχνική. Είχαμε το σθένος, το κουράγιο και τις ικανότητες να ηγηθούμε αυτή τη δύσκολη εποχή».

Σχετικά με το αν θα γίνει κάποια επίσημη τοποθέτηση του Δημήτρη Μελισσανίδη μετά το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών: «Δεν γνωρίζω αν θα κάνει κάποια εξαγγελία. Πάντως να είστε σίγουροι, πως όσα έχουμε πει αυτόν τον καιρό είναι σαν να τα λέει ο κ.Μελισσανίδης. Δεν πρόκειται να πούμε ποτέ στον κόσμο πράγματα που δεν είναι αλήθεια. Εμείς θέλουμε να κάνουμε πρώτα πράξεις και μετά δηλώσεις και οι εξαγγελίες».


-τους στόχους της καινούργιας διοίκησης: «Το πρώτο μας μέλημα είναι το χτίσιμο των γηπέδων, να τρέξουμε όσο το δυνατών τις εξελίξεις, να πετύχουμε την εξυγίανση της “Μάνας” ΑΕΚ και να μπορέσουμε να αναπτύξουμε τα τμήματα υποδομών».

Τέλος, σχετικά με το ενδεχόμενο να φιλοξενηθεί κλειστό γήπεδο δίπλα στο ποδοσφαιρικό: «Το πρότζεκτ για το κλειστό γήπεδο τρέχει παράλληλα με το ποδοσφαιρικό. Μπορεί να είναι πιο δύσκολη η διαδικασία αλλά ψάχνουμε τον χώρο που θα μπορούσαμε να το συνδυάσουμε με το ποδοσφαιρικό γήπεδο και ήδη εξετάζουμε μερικές περιοχές» Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ