2013-06-09 00:34:58
Φωτογραφία για ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΡΕΜΠΕ-ΜΙΤΣΕΛ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΟΥ ΦΙΛΙΚΟΥ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΡΕΑΛ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
Οι Κριστιάν Καρεμπέ και Μίτσελ αναμένεται να έχουν συζητήσεις επί ισπανικού εδάφους με σημαντικές προσωπικότητες στο φιλικό των παλιών άσων των Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους την Κυριακή.

Η Μαδρίτη και η Ισπανία γενικότερα θα αποτελέσουν για αρκετές ημέρες το... ορμητήριο των ανθρώπων του Ολυμπιακού για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς. Ο Μίτσελ μαζί με τους Κριστιάν Καρεμπέ και Πιέρ Ισά θα αναζητήσουν το καλύτερο δυνατό, έχοντας και την συνδρομή του Γιάννη Βρέντζου.

Ο Καρεμπέ δεν θα έχει κουβέντα μόνο με τον Ισπανό τεχνικό. Πρόκειται να συζητήσει και με πολύ σπουδαίους παλιούς άσους, όπως τους Ζινεντίν Ζιντάν και Πάβελ Νέτβεντ, άτομα που έχουν θέσεις σε Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους αντιστοίχως.

Επαφές φυσικά θα έχει και ο Μίτσελ, όπως και ο Ισά. Είναι εμφανές πως παρά τις διαρκείς προσπάθειες που γίνονται θα χρειαστεί κάποιος χρόνος για να κλείσουν τις 4-5 προσθήκες που θέλουν. Ο σκοπός τους είναι έως τις 7 Ιουλίου να έχουν ολοκληρώσει τουλάχιστον τρεις μεταγραφές.

Το βάρος έχει πέσει πάνω σε μεσοεπιθετικούς. Από την ισπανική αγορά πάντως μεγάλοι στόχοι εξακολουθούν να είναι ο Γιοάν Βερδού και ο Μιγκέλ Τόρες ενώ εξετάζονται και πολλές άλλες περιπτώσεις και από Ισπανία και από Γαλλία και από Αγγλία.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ