2013-06-09 00:20:16
Φωτογραφία για Παναθηναϊκός: Οι τελικοί αρχίζουν… αύριο
Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα με τον Ολυμπιακό με τους «πράσινους» να έχουν διαγράψει από το μυαλό τους την αναμέτρηση του ΣΕΦ

Η… τεράστια νίκη του Παναθηναϊκού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον πρώτο τελικό της σειράς μπορεί να αποδειχθεί… παγίδα για τους «πράσινους». Ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά από λιγότερο από 24 ώρες από τον αγώνα της ομάδας του προπόνηση εκ νέου τους παίκτες του, με σκοπό να τους ετοιμάσει ψυχολογικά και αγωνιστικά για την αναμέτρηση Νο2. Αυτήν την φορά στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Το πρώτο που κατέστησε απόλυτα σαφές στους παίκτες του, ο Αργύρης Πεδουλάκης, ήταν πως πρέπει να διαγράψουν από το μυαλό τους τον πρώτο αγώνα. Να κατέβουν αύριο το βράδυ στο ΟΑΚΑ θεωρώντας πως οι τελικοί αρχίζουν από αυτό το ματς. Πως η σειρά είναι μηδέν-μηδέν. Αλλιώς η μεγάλη νίκη του Πειραιά μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ και ο Παναθηναϊκός να μπει σε περιπέτειες.


Το αποψινό πρόγραμμα στο ΟΑΚΑ περιελάμβανε πολύ τακτική αλλά και αρκετό βίντεο από τα… τεκταινόμενα του ΣΕΦ. Ο «Άρτζι» είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του στην άμυνα (σ.σ. και πώς να μην είναι από την στιγμή που η ομάδα του δέχθηκε μόλις 51 πόντους) αλλά ξέρει πολύ καλά πως ο Παναθηναϊκός έχει ακόμα μεγάλα περιθώρια βελτίωσης στην επίθεση και αυτό περιμένει να δει αύριο το βράδυ. Η αποστολή του «τριφυλλιού» και απόψε θα βρεθεί στο.. γνωστό ξενοδοχείο απ όπου και θα αποχωρήσει από το ΟΑΚΑ.
onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ