2013-06-08 23:46:05
Φωτογραφία για ΑΕΚ: Σκέφτεται Κατσουράνη
Οι τελευταίες δηλώσεις του Κώστα Κατσουράνη που εξέφρασε την επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του στην ΑΕΚ, έβαλαν σε σκέψεις τους ανθρώπους της.

«Εννοείται δεν έχω κανένα πρόβλημα έχω ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο, σίγουρα θα ήθελε να τελειώσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ. Αλλά ιδιαίτερα στο ποδόσφαιρο δεν μπορεί να κάνεις σχέδια γιατί δεν ξέρεις τι γίνεται», είπε στο ραδιόφωνο ο Κώστας Κατσουράνης.

Αυτές του οι δηλώσεις μόνο απαρατήρητες δεν πέρασαν από τους ανθρώπους της ΑΕΚ οι οποίοι σκέφτονται το ενδεχόμενο να στραφούν στην επιλογή του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Τα δεδομένα, είναι αρκετά που καθιστούν εφικτή τη συνεργασία του Έλληνα διεθνούς ξανά με την Ένωση. Συγκεκριμένα οι άνθρωποι που στελεχώνουν πλέον την ομάδα έχουν άριστες σχέσεις με τον έμπειρο μέσο.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ήταν ο πρώτος του προπονητής στην ομάδα, την ώρα που με τον Νίκο Λυμπερόπουλο διατηρεί σχέσεις φιλίας. Ταυτόχρονα και με τον Τραϊανό Δέλλα έχει καλές σχέσεις από τη συνύπαρξή τους στην Εθνική Ελλάδος. Έτσι, τις επόμενες ημέρες, αναμένεται να υπάρξουν συζητήσεις στο εσωτερικό της ομάδας για την περίπτωσή του.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ