2013-06-08 09:10:05
Φωτογραφία για ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ... ΠΙΣΤΗ ΓΙΑ «ΑΠΑΝΤΗΣΗ» ΣΤΟ ΟΑΚΑ!
Απογοήτευση στον Ολυμπιακό για την ήττα και την απώλεια του αβαντάζ έδρας από τον Παναθηναϊκό και πλέον το ζητούμενο είναι το break σε τελικό μετά από 20 χρόνια! Πίστη για... «απάντηση» την Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

Ο Ολυμπιακός έχασε στο χθεσινό παιχνίδι αυτό που με τόσο κόπο κέρδισε στην κανονική περίοδο. Χάνοντας από τον Παναθηναϊκό με 51-64 στο ΣΕΦ έχασε και το πλεονέκτημα έδρας στη σειρά των τελικών της Α1 Μπάσκετ, με αποτέλεσμα πλέον να χρειάζεται τουλάχιστον μία νίκη στο ΟΑΚΑ για να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Παρά τη δεδομένη απογοήτευση, οι πρωταθλητές Ευρώπης δεν χάνουν την πίστη τους και θεωρούν πως είναι εφικτό να κερδίσουν στο "σπίτι" του «αιώνιου» την Κυριακή στον δεύτερο τελικό. Σε αυτό το ματς οι ερυθρόλευκοι ελπίζουν να είναι διαθέσιμος και ο Έισι Λο, που τόσο πολύ έλειψε από το πρώτο παιχνίδι.

Η στήριξη του κόσμου, μεγάλο κέρδος των επιτυχιών αυτής της διετίας, είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχος στην προσπάθεια που θα κάνουν οι πρωταθλητές.


Βασικός λόγος αισιοδοξίας του Ολυμπιακού είναι πως άπαντες στο Λιμάνι θεωρούν αδύνατο να εμφανιστεί η ομάδα ξανά τόσο κακή και άστοχη. Οι 51 πόντοι που πέτυχε ο Ολυμπιακός ήταν η μικρότερη επιθετική του συγκομιδή απέναντι στον Παναθηναϊκό μετά τους 45 που είχε πετύχει στο ΣΕΦ στον πέμπτο τελικό του 1995, όταν όμως του αρκούσαν για να πάρει τον τίτλο (45-44). Παράλληλα είναι μάλλον αδύνατο να έχουν πάλι οι ερυθρόλευκοι τόσο τραγικά ποσοστά σε βολές (9/19) και τρίποντα (4/29).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ