2013-06-08 08:51:26
Φωτογραφία για ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗ
Είναι δύο από τους πλέον χαρισματικούς και ταλαντούχους νεαρούς ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα. Ο λόγος για τον Μπάμπη Λυκογιάννη και τον Ανδρέα Μπουχαλάκη. Ο πρώτος ανήκει στον Ολυμπιακό από τα 13 του χρόνια, ενώ ο δεύτερος έχει υπογράψει το συμβόλαιό του με τους ερυθρόλευκους εδώ και περίπου έναν μήνα.

Αμφότεροι αποτελούν βασικά στελέχη της Εθνικής Νέων, που αναμένεται να λάβει μέρος στο Μουντιάλ Κ20 που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Τουρκίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "gavros.gr", λοιπόν, και οι δύο αποτελούν στόχους σημαντικών ευρωπαϊκών ομάδων, που στέλνουν ανθρώπους τους στη γειτονική χώρα ώστε να τους παρακολουθήσουν και να κάνουν τις εκθέσεις τους.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στον Ολυμπιακό γνωρίζουν το ενδιαφέρον και γι’ αυτό τον λόγο επέλεξαν να ολοκληρώσουν το συντομότερο δυνατό τη μεταγραφή του Μπουχαλάκη από τον Εργοτέλη.

Πλέον, αυτό που μένει να φανεί είναι εάν οι 20χρονοι παίκτες του Θρύλου θα καταφέρουν να ξεχωρίσουν με την απόδοσή τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ