2013-06-07 17:44:24
Φωτογραφία για H Εθνική Νέων ηττήθηκε με 2-0 από της Ισπανίας
Η Εθνική Νέων πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε.

Η ομάδα του Θοδωρή Παχατουρίδη στάθηκε καλά απέναντι στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ισπανίας, αλλά «λύγισε» στο φινάλε, γνωρίζοντας την ήττα me 2-0 στον δεύτερο αγώνα της στο πλαίσιο του elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2013, μένοντας ουσιαστικά εκτός συνέχειας διοργάνωσης.

Ο Βασίλης Μπάρκας κατάφερε να σταματήσει τις προσπάθειες των Ισπανών και να επιτρέψει στους συμπαίκτες του να προσπαθήσουν για κάτι καλύτερο, αλλά στις καθυστερήσεις δέχτηκαν δύο γκολ, με το 2-0 να μετατρέπει σε τυπική διαδικασία τον τελευταίο αγώνα.

Ο Σεράνο άνοιξε το σκορ στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Βίκο να διπλασιάζει τα τέρματα και να διαμορφώνει το τελικό 2-0 ένα λεπτό αργότερα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ισπανία: Eρέρο, Μπελερίν, Ινίγκεθ (59΄ Μεντράν), Λόπεθ, Ροντρίγκεθ, Ντε Τομάς (68΄ Βίκο), Μπαρντονάντο, Μίνα (53΄ Τραορέ), Σεράνο, Ντουάρτε, Σάντσεθ

Ελλάδα: Μπάρκας, Καραγκούνης, Χουχούμης, Γούτας, Καντούτσης, Σιώπης, Μύγας (66΄ Φούντας), Ιωαννίδης (74΄ Δώνης), Σουνάς (79΄ Παναγιωτούδης), Παπουτσογιαννόπουλος, Ανδρεόπουλος
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ