2013-06-07 16:17:04
Φωτογραφία για Ο Ν. Νικολόπουλος για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο σε ομογεινειακό ραδιόφωνο
από το Γραφείο Τύπου

Καλεσμένος σε ομογενειακό σταθμό του Καναδά, ήταν ο Γενικός Γραμματέας του ΧΡΙ.Κ.Ε. κ. Νίκος Νικολόπουλος προκειμένου να τοποθετηθεί στο ζήτημα του αντιρατσιστικού νόμου.

Ο επικεφαλής του ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ Κόμματος επανέλαβε την πάγια θέση του ότι «ο καλύτερος αντιρατσιστικός νόμος είναι η ισονομία όλων όσων κατοικούν στη χώρα»

Το δηθεν αντιρατσιστικο νομοσχεδιο βαλει ευθεως κατα της ελευθερης εκφρασης επιτρεπει την ασυδοτη δραση αντεθνικων και αιρετικων οργανωσεων που εχουν στοχο τους την ορθοδοξια και τον αποχριστιανισμο.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης ο κ. Νίκος Νικολόπουλος επικαλέστηκε δημοσίευμά της εφημερίδας «Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΡΙΟ» που αναφέρεται σε «υπόσχεση και δέσμευση της Ελληνικής κυβέρνησης προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για ψήφιση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου».

Έλαβα διαβεβαιώσεις από την Ελληνική κυβέρνηση ότι θα προωθήσει το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, δήλωσε στο Βερολίνο η επίτροπος Σεσίλια Μάλστρομ», γράφει στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα και η κυβέρνηση δεν τόλμησε να το διαψεύσει.


Πώς είναι δυνατόν να υπόσχεται η κυβέρνηση στην Ευρωπαϊκή Ένωση την φίμωση κάθε ελευθερίας έκφρασης, σκέψης, δράσης των πολιτών με πρόφαση την προάσπιση των δικαιωμάτων ανύπαρκτων μειονοτήτων; Και από την άλλη στο εσωτερικό ο κ. Σαμαράς να διαλαλεί πως το νομικό πλαίσιο που έχουμε στη χώρα μας είναι ικανοποιητικό. Πράγματι, τόνισε ο κ. Νίκος Νικολόπουλος το νομικό μας οπλοστάσιο για την αντιμετώπιση φαινομένων βίας με θρησκευτικά ή εθνοτικά χαρακτηριστικά είναι ικανοποιητικό και ανταποκρίνεται στις μέχρι σήμερα περιπτώσεις που αντιμετώπισε η Δικαιοσύνη».

Εξάλλου ο Γενικός Γραμματέας του ΧΡΙ.Κ.Ε. κατήγγειλε την παρα-φιλολογία των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της ΜΙΝΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ και τον αποπροσανατολισμό που επιδιώκουν της κοινής γνώμης, από τα οικονομικά αδιέξοδα, ενώ τα περί δυσαρέσκειας και άρνησης του Πρωθυπουργού να συμφωνήσει στην κατάθεση του νομοσχεδίου και την ψήφιση του το χαρακτήρισε επικοινωνιακό τέχνασμα του Μεγάρου Μαξίμου.

Όπως χαρακτηριστικά είπε, από την στιγμή που το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ επιλέγουν να προχωρήσουν μόνοι τους στην κατάθεση του στη Βουλή, τίποτα δεν αποκλείει την ψήφισή του και από βουλευτές της Ν.Δ.

Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται η κυβέρνηση να μην χρεωθεί στα μάτια των Χριστιανών συντηρητικών δεξιών ψηφοφόρων της, την ψήφισή του δήθεν αντιρατσιστικού νομοσχεδίου και από την άλλη πλευρά όμως πραγματοποιεί την δέσμευσή της στην Επίτροπο κ. Σεσίλα Μάλστρομ. Παρ’ όλα αυτά αν είναι ειλικρινής η απόρριψη του νομοσχεδίου από τον Πρωθυπουργό ας θέσει θέμα κομματικής πειθαρχίας στους Βουλευτές όπως έκανε με τα μνημόνια στην περίπτωση που έρθει για ψήφιση στη Βουλή.

Οι δικαιολογίες ότι το νομοσχέδιο θα αποδυναμώσει τις ακραίες πολιτικές φωνές στην κοινωνία δεν ευσταθούν. Πρέπει ο Πρωθυπουργός να καταλάβει πως το νομοσχέδιο έχει απέναντί του σύνολο Ελλήνων αλλά και την πλειονότητα των Ιεραρχών που αρνούνται να ξαναζήσουν μια δεύτερη «Τουρκοκρατία», με διώξεις και φυλακίσεις αυτή την φορά όχι από τους Μουσουλμάνους της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας αλλά από τους Χριστιανούς της Δύσης.

Το ΧΡΙ.Κ.Ε στέκεται στη πρώτη γραμμή και τοποθετείται στο πλευρό της Ελλαδικής Εκκλησίας.

Είναι έτοιμο να αγωνιστεί για να μην περάσουν τα σχέδια εκείνων που θέλουν να αποχρωματίσουν τις Ελληνίδες και τους Έλληνες, εκείνων που θέλουν να μας αποκόψουν από τις ρίζες μας. Εμείς στο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ τόνισε ο κ. Νίκος Νικολόπουλος, γνωρίζουμε ότι η παράδοση είναι η ρίζα μας, και όσο πιο βαθιά είναι η ρίζα, τόσο πιο ασφαλής και βέβαια είναι η προοπτική μας.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ