2013-06-07 16:21:03
Φωτογραφία για Γυμνό άγαλμα της εγκύου Kim Kardashian σύμβολο γονιμότητας!
Οι πληθωρικές καμπύλες της εγκυμονούσας τηλεπερσόνας Kim Kardashian σύμβολο γονιμότητας Ο καλλιτέχνης Daniel Edwards δημιούργησε ένα γυμνό άγαλμα της εγκύου Kim σε πραγματικές διαστάσεις και το ονόμασε «L.A. Fertility», δηλαδή «Λος Άντζελες Γονιμότητα».

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του Edwards, το άγαλμα προβάλλει τα γεμάτα γάλα στήθη και τη μεγαλόπρεπη κοιλιά της, αφού η επιθυμία του καλλιτέχνη είναι να αλλάξει την άποψη του κόσμου για τη γυναικεία μορφή.

Το άγαλμα της εγκύου Kim εκτίθεται στην καινούργια έκθεση του καλλιτέχνη «L.A. Fertility» στην αίθουσα Τέχνης «LAB» του Los Angeles! Μάλιστα, οι επισκέπτες της έκθεσης θα καλούνται να χαϊδέψουν με «όλο το σεβασμό» την κοιλιά της Kim , ως μία αναφορά στον «Βούδα» για να έχουν τύχη και ευτυχία!

Ο καλλιτέχνης είναι γνωστός από το 2006, όταν παρουσίασε ένα μπρούτζινο άγαλμα της Britney Spears να γεννάει το παιδί της γονατισμένη στα τέσσερα! Πρόσφατα... τάραξε και πάλι τα νερά με το χρυσό άγαλμα του αγέννητου μωρού της Kate Middleton και του πρίγκιπα William να φοράει στέμμα.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ