2013-06-07 13:20:12
Φωτογραφία για bleacherreport.com : ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΤΖΕΡΑΡΝΤ
Ένα πολύ σπουδαίο φιλικό θα διεξαχθεί στις 3 Αυγούστου στο «Άνφιλντ». Η Λίβερπουλ θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό προκειμένου να τιμήσει τον αρχηγό της, Στίβεν Τζέραρντ.

Δεν είναι λοιπόν κάποιο οποιοδήποτε φιλικό, αφού πέραν του ότι θα αναμετρηθούν δύο από τις γνωστότερες ομάδες στην Ευρώπη, σε αυτό θα τιμηθεί μια εμβληματική φυσιογνωμία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Οι Άγγλοι, μάλιστα και συγκεκριμένα η ιστοσελίδα "bleacherreport.com", κάνει αναφορά στο μεγάλο παιχνίδι, προβλέποντας ότι ο αρχηγός της Λίβερπουλ θέλει όσο τίποτε άλλο να δώσει το «παρών».

«Ο Τζέραρντ έχει στο μυαλό του το παιχνίδι που θα γίνει προς τιμήν του στις αρχές Αυγούστου με τον Ολυμπιακό και σίγουρα θα θέλει να εμφανιστεί σε αυτό», τονίζει το δημοσίευμα, θέλοντας να δείξει τη δίψα του Άγγλου να παίξει στον αγώνα που θα γίνει προς τιμήν του.

Πρόσφατα άλλωστε υποβλήθηκε, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, σε εγχείρηση στον ώμο του και η παρουσία σε συνδυασμό με την καλή του απόδοση σε αυτό το ματς θα έχει μεγάλη σημασία για τον ίδιο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ