2013-06-07 13:10:04
Φωτογραφία για Πάτρα: Πάλι στα δικαστήρια ο γιατρός πoυ κατηγορείται για ευθανασία
Η πολύκροτη υπόθεση είχε δικαστεί αρχικά στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο του Αγρινίου και ο γιατρός – καθηγητής είχε αθωωθεί ενώ, μετά από έφεση που ασκήθηκε ξεκίνησε η εκδίκαση της σε δεύτερο βαθμό στην Πάτρα.

Συγκεκριμένα, στο ακροατήριο του δικαστηρίου της Πάτρας έρχεται αυτή τη φορά η πολύκροτη υπόθεση που είχε απασχολήσει αρκετά την τοπική κοινωνία, γνωστού γιατρού – καθηγητή της Πάτρας, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για ευθανασία σε βάρος ασθενή του.

Ήδη ξεκίνησε η εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό της υπόθεσης, έπειτα από την έφεση που έχει ασκήσει στην πρωτόδικη απόφαση ο Εισαγγελέας Εφετών Πατρών. Πρωτόδικα ο γιατρός είχε αθωωθεί με ψήφους 6-1 από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αγρινίου.

Κατά την πρώτη ημέρα εκδίκασης και πάλι της υπόθεσης, κατέθεσε η κόρη του θανόντος, η οποία υποστήριξε ξανά, όπως έλεγε πάντα στις καταθέσεις της, πως ο συγκεκριμένος γιατρός ήταν αυτός που έκλεισε τα μηχανήματα, με αποτέλεσμα ο πατέρας της, ο οποίος ήταν σε σοβαρή κατάσταση, να πεθάνει.

Η εκδίκαση της υπόθεσης πρόκειται να συνεχιστεί στις 28 Ιουνίου με την εξέταση των υπολοίπων μαρτύρων. Από την πρώτη στιγμή μέχρι και τώρα ο γιατρός – καθηγητής έχει δηλώσει πως είναι αθώος και πως δεν ευσταθούν σε βάρος του οι κατηγορίες.

Πηγή: patrastimes
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ