2013-06-07 12:05:45
Φωτογραφία για ΠΟΣΕ-ΙΚΑ: Κρίσιμη ημέρα για τους εργαζόμενους-απολυθέντες
Σήμερα είναι μια κρίσιμη ημέρα για τους εργαζόμενους-απολυθέντες συναδέλφους μας της 9Κ. 

Η συζήτηση στο ΣτΕ της υπόθεσης τους, που ήταν ένας από τους στόχους της ΠΟΣΕ-ΙΚΑ από την πρώτη στιγμή για να τελεσιδικήσει η εκκρεμοδικία, γίνεται πραγματικότητα, ανεξαρτήτως της πιθανότητας της αναβολής.

Συγχρόνως, η νομοθετική διάταξη που ετοιμάστηκε από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και δόθηκε στην Ομοσπονδία σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 4 Ιουνίου 2013, με τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντώνη Μανιτάκη, σύντομα, όπως μας δηλώθηκε, θα αναρτηθεί στο site της Διαύγειας και θα κατατεθεί σε σχετικό νομοσχέδιο του Υπουργείου εντός των ημερών.

Δεν είναι η ώρα για πανηγυρισμούς, γιατί όπως δηλώσαμε από την πρώτη στιγμή σαν ΠΟΣΕ-ΙΚΑ, η επιτυχία είναι η πρώτη μέρα που οι εργαζόμενοι θα γυρίσουν στο ΙΚΑ.

Παράλληλα, είμαστε ικανοποιημένοι για την θετική εξέλιξη της πρόσληψης στο ΙΚΑ των επιτυχόντων του διαγωνισμού 8Κ, οι οποίοι εντάσσονται στη μεγάλη οικογένεια του ΙΚΑ. Τέλος, συνιστούμε σε όσους προσπαθούν να οικειοποιηθούν τις παρακάτω εξελίξεις για μικροπαραταξιακά-κομματικά-ατομικά οφέλη, να παραμερίσουν αυτές τις λογικές και να περιμένουν την τελική θετική έκβαση, για την οποία συνολικά το συνδικάτο έχει αγωνιστεί. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ