2013-06-07 12:02:28
Φωτογραφία για Λιθουανία - Ελλάδα: Ζητείται νίκη και μόνο νίκη για πρόκριση στο μουντιάλ του 2014
Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου οφείλει να κερδίσει απόψε (21.45 Mega) τη Λιθουανία στο Βίλνιους, ώστε να ελπίζει βάσιμα στην πρόκριση στο Μουντιάλ του 2014 στη Βραζιλία.

Το «τρίποντο» είναι μονόδρομος για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στην προσπάθεια που κάνει για να βρεθεί στα γήπεδα της Βραζιλίας είτε απευθείας, είτε μέσω των μπαράζ. Κάθε άλλο αποτέλεσμα στο Βίλνιους θα αποτελέσει σημαντικό «πισωγύρισμα».

Ο Φερνάντο Σάντος, αν και δεν αποκάλυψε την ενδεκάδα που θα στηριχτεί έχει κατασταλάξει στο αρχικό σχήμα. Ο Καρνέζης θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Χολέμπας θα αποτελέσουν την τετράδα της άμυνας, στο κέντρο θα παίξουν οι Κατσουράνης, Μανιάτης και Καραγκούνης ενώ στην επίθεση φουνταριστός θα είναι ο Γκέκας, στο αριστερό άκρο ο Σαμαράς και στο δεξί ένας εκ των Κονέ, Σαλπιγγίδη.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Πορτογάλος Ολεγκάριο Μπενκερένσα.

Για τον ίδιο όμιλο (7ο) η πρωτοπόρος Βοσνία θα παίξει στη Ρίγα με τη Λετονία, ενώ η Σλοβακία που «κυνηγάει» την Ελλάδα για τη 2η θέση δεν αναμένεται να έχει προβλήματα απέναντι στο Λιχτενστάιν εκτός έδρας.

Η βαθμολογία:

Βοσνία 13 (18-3)

Ελλάδα 10 (6-4)

Σλοβακία 8 (6-4)

Λιθουανία 5 (4-7)

Λετονία 4 (6-9)

Λιχτενστάιν 1 (2-15)
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ