2013-06-07 09:18:04
Φωτογραφία για 30 χρόνια κάθειρξη για τη δολοφονία του 25χρονου κτηνοτρόφου
Σε ποινή κάθειρξης 30 ετών και 10 μηνών,κατα συγχώνευση,καταδίκασε το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου τον δράστη της δολοφονίας του 25χρονου κτηνοτρόφου από τα Ροδωπού Χανίων Μανώλη Μιχελιουδάκη καθώς και για τις απόπειρες ανθρωποκτονίας εναντίον δυο ατόμων,,έγκλημα που είχε τελέσει για κτηματικές διαφορές στην Εθνική Οδό Χανίων Χανίων-Κισάμου,λίγο μετά την Σούδα, κοντά στο ύψος του κόμβου των Μουρνιών,στις 27 Ιανουρίου 2012 .

Ο 32χρονος δράστης, απέφυγε την ποινή των ισοβίων καθώς του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βιου.

Ο κτηνοτρόφος από τα Κεραμιά Χανίων,καθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου του ΜΟΔ Ρεθύμνου στις 27 Μαίου αντιμέτωπος με τα κακουργηματικά αδικήματα:της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση , της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συρροή(είχε πυροβολήσει εναντίον του 24χρονου αδελφού του θύματος και εναντίον ενός 18χρονου φιλου του)της παράνομης οπλοφορίας και της παράνομης οπλοχρησίας.

Η ακροαματική διαδικασία ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα της Πέμπτης, ενώ δεν έλειψαν οι στιγμές έντασης καθώς τα μέλη της οικογένειας του θύματος ,έντονα φορτισμένα,απηύθυναν κατηγορίες και χαρακτηρισμούς εναντίον του δράστη. Αργά το βράδυ ο πρόεδρος του ΜΟΔ Ρεθύμνου ανακοίνωσε την δικαστική απόφαση.

 Ρεθεμνιώτικα Νέα Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ