2013-06-06 23:13:40
Φωτογραφία για Πήρε Ζησόπουλο ο Αστέρας - Στον πάγκο της Βέροιας ο Στεφάνοβιτς.
Τον Γιώργο Ζησόπουλο απέκτησε για την επόμενη τριετία η ομάδα του Αστέρα Τρίπολης, όπως ανακοινώθηκε την Πέμπτη (06/06).Στον πάγκο της Βέροιας θα κάθεται τη νέα σεζόν ο Γκόραν Στεφάνοβιτς.

Η πρώτη φετινή μεταγραφή της ομάδας της Τρίπολης για τη νέα σεζόν είνα ο Γιώργος Ζησόπουλος, ο οποίος βρέθηκε την Πέμπτη (06/06) στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας κι υπέγραψε τριετές συμβόλαιο.

Ο Ζησόπουλος γεννήθηκε στις 23 Μαϊου 1984 και έχει αγωνιστεί στην Σούπερ Λίγκα σε 251 αγώνες με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, του Λεβαδειακού και του Πανθρακικού, σκοράροντας δέκα φορές.

“Ο Γιώργος Ζησόπουλος είναι το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα για τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο, αφού υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα τρία χρόνια», αναφέρει η ανακοίνωση του Αστέρα.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Αστέρα ο Ζησόπουλος είπε: «Να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή του Αστέρα, που με εμπιστεύτηκαν και μου δίνουν την ευκαιρία να αγωνιστώ σε μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα
. Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους ανθρώπους του Αστέρα για τα επιτεύγματα και την πορεία της ομάδας κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο και να ευχηθώ ανάλογη, αν όχι καλύτερη, πορεία για την φετινή αγωνιστική περίοδο. Από την πλευρά μου, δεν χρειάζονται λόγια και υποσχέσεις, αλλά να ξέρουν όλοι οι φίλοι της ομάδας πώς θα δώσω και εγώ με την σειρά μου ότι μπορώ στον αγωνιστικό χώρο για να πετύχει η ομάδα τους στόχους που θα θέσει για τη νέα αγωνιστική περίοδο».

Η ομάδα της Βέροιας το μεσημέρι της Πέμπτης (06/06) ανακοίνωσε και επίσημα την έναρξη της συνεργασίας της μαζί με τον Γκόραν Στεφάνοβιτς, για τον επόμενο χρόνο, ενώ το απόγευμα της Παρασκευής (07/06) θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βέροιας:

«Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή Goran Stevanovic. Η επίσημη παρουσίασή του θα πραγματοποιηθεί αύριο (07/06) στις 18.00 στα γραφεία της Π.Α.Ε.».

Ο Στεφάνοβιτς σαν ποδοσφαιριστής είχε να επιδείξει πλούσια καριέρα σαν παίκτης της Παρτιζάν από το 1983 ως το 1991 (151 συμ. 21 γκολ), ενώ αγωνίστηκε ακόμα σε Οσασούνα, Φαρένσε, Σετουμπάλ, Καμπομαϊορένσε κι Ουνιάο Μαδέιρα, πριν συστηθεί στο ελληνικό κοινό το 1997.

Τότε ήρθε στη Βέροια ως ποδοσφαιριστής, αγωνιζόταν ως μέσος, και με την ομάδα της Ημαθίας έπαιξε για μια διετία έχοντας 28 παρουσίες και δυο γκολ. Το 1999 έπαιξε για έξι ματς στον Πανελευσινιακό πριν αποσυρθεί από την ενεργό δράση κι ασχοληθεί με την προπονητική.

Η πρώτη ομάδα που ανέλαβε ήταν η Τσουκαρίτσκι Στάνκομ, ενώ ακολούθησε η Ζελέζνικ πριν αναλάβει βοηθός στην Εθνική Σερβίας και Μαυροβουνίου. Στο ίδιο πόστο έμεινε από το 2007 ως το 2009 στην Παρτιζάν, ενώ για ένα μικρό διάστημα ήταν και πρώτος προπονητής στην ομάδα του Βελιγραδίου. Την περίοδο 2011-2012 ήταν προπονητής στην Εθνική Γκάνας ενώ τώρα αναλαμβάνει τα ηνία της Βέροιας.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ