2013-06-06 23:00:04
Φωτογραφία για ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΗ ΣΤΟ ΘΡΥΛΟ
Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Δήμητρα Γιακουμή, άκουσε την προσφορά των ερυθρόλευκων για την ανανέωση της συνεργασίας τους και μέχρι τν Δευτέρα (10/6) αναμένεται να δώσει την οριστική της απάντηση, σύμφωνα με το "redplanet.gr".

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του γυναικείου τμήματος βόλεϊ του Ολυμπιακού προχωράει με γοργούς ρυθμούς ενόψει της νέας σεζόν και ένα από τα τελευταία σημαντικά θέματα που έχουν απομείνει είναι η εκκρεμότητα με το συμβόλαιο της Δήμητρας Γιακουμή που ολοκληρώθηκε με το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Η αρχηγός των ερυθρόλευκων είχε συνάντηση με τη διοίκηση του Ολυμπιακού την Τετάρτη (5/6), όπου της κατατέθηκε η οικονομική προσφορά για νέο συμβόλαιο και πλέον αναμένεται η απάντηση της στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, κάτι που μπορεί να συμβεί πιθανότατα και τη Δευτέρα (10/6).

Ο Ολυμπιακός, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να μπει σε διαδικασία διαπραγματεύσεων, η πρόταση ανανέωσης είναι συγκεκριμένη, όπως και η επιθυμία της ομάδας να κρατήσει στις τάξεις της την Δήμητρα Γιακουμή.


Η υπόθεση της 30χρονης κεντρικής εκτιμάται πως θα κλείσει θετικά και οι δύο πλευρές θα είναι μαζί και του χρόνου.

Στην περίπτωση που υπάρξει αρνητική εξέλιξη, τότε στο Λιμάνι πιθανόν να εξετάσουν την απόκτηση ξένης κεντρικής που μαζί με τις νεοαποκτηθείσες Κατερίνα Γιώτα και Τζίνα Λαμπρούση, θα συμπληρώσουν την τριπλέτα της νέας σεζόν.

Από εκεί και πέρα σε εκκρεμότητα παραμένει το θέμα της ανανέωσης με την Σοφία Κοσμά, όπως και ποιες δύο ξένες βολεϊμπολίστριες θα αποκτηθούν για να συμπληρωθεί το ρόστερ για την επόμενη χρονιά.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ