2013-06-06 17:20:05
Φωτογραφία για ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΚΑΙ... ΥΜΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ UEFA ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΥΛΟ!
Αφιερώματα σε όλα τα πρωταθλήματα της Ευρώπης κάνει εδώ και αρκετές ημέρες η UEFA και ήρθε η ώρα να κάνει ένα και για την Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός έραψε το τέταρτο αστέρι στη φανέλα του, έκανε αργότερα το νταμπλ και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην γίνει αναφορά στους ερυθρόλευκους.

«Παρά την αλλαγή προπονητή τον χειμώνα, ο Ολυμπιακός πήρε τον 40ό τίτλο του στην Ελλάδα, ενώ έκανε και το 16ο νταμπλ, συνεχίζοντας την κυριαρχία του», γράφει αρχικά η UEFA και συνεχίζει την αναφορά της για τους δύο παίκτες που βοήθησαν σημαντικά «Για μια ακόμα φορά πρωταθλητής, ο Ολυμπιακός κατέκτησε τον 15ο τίτλο σε 17 χρόνια. Είτε έπαιζε με έναν επιθετικό είτε με δύο ταυτόχρονα, ο Ολυμπιακός είχε με τους Ράφικ Τζιμπούρ και Κώστα Μήτρογλου μια καταστρεπτική επίθεση που οδήγησαν την ομάδα σε άνετες νίκες ή την ξελάσπωναν».

Όσον αφορά στον MVP της σεζόν Τζαμέλ Αμπντούν, σημειώθηκε... «Στη δεύτερη θητεία του με τον Ολυμπιακό, ο 27χρονος ακραίος από την Αλγερία ήταν μακράν ο καλύτερος και πιο συνεπής ποδοσφαιριστής. Σημείωσε επτά γκολ στο πρωτάθλημα, είχε οκτώ ασίστ και οι κούρσες του από τα δεξιά αποτελούσαν συνεχείς απειλές για του αντιπάλους. Ο Αμπντούν, που αναγνώρισε τον περασμένο Οκτώβριο πως χρωστά την καριέρα του στον Ολυμπιακό στο διεθνή και συμπατριώτη συμπαίκτη του Τζιμπούρ, ψηφίστηκε ο καλύτερος παίκτης από τους συναδέλφους του».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ