2013-06-06 17:12:04
Φωτογραφία για Πατέρας εγκατέλειψε αιμόφυρτο τον 4χρονο γιο του μετά από τροχαίο
Είναι δύσκολο να πει κανείς με βεβαιότητα αν ο 40χρονος Άντζελο Φαμπιάνι Αρόγιο, από την Καλιφόρνια, είναι χειρότερος ως οδηγός ή ως πατέρας – κι αυτό επειδή το βράδυ της Τρίτης όχι μόνο προκάλεσε ένα τροχαίο ατύχημα, αλλά απομακρύνθηκε και άμεσα από το σημείο, αφήνοντας μόνο του και αιμόφυρτο τον 4χρονο γιο του.

Σύμφωνα με τις αρχές, το ατύχημα συνέβη στο Σαν Ντιέγκο, όταν ο Αρόγιο έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, μάρκας Nissan, το οποίο ρυμουλκούσε ένα μικρό σκάφος, με αποτέλεσμα αρχικά να πέσει επάνω σε ένα προστατευτικό κιγκλίδωμα, να συγκρουστεί με έναν φοίνικα και να καταλήξει πάνω σε έναν τοίχο.

Το τελευταίο πράγμα που έκανε ο Αρόγιο πριν το βάλει στα πόδια, ήταν να βγάλει τη ζώνη ασφαλείας από το παιδικό κάθισμα, στο οποίο καθόταν ο γιος του, με αποτέλεσμα το μικρό παιδί να γείρει και να πέσει πάνω στο πεζοδρόμιο. Εκείνη τη στιγμή, ο 40χρονος άρχισε να τρέχει πανικοβλημένος προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ οι αυτόπτες μάρτυρες έτρεξαν να φροντίσουν τον 4χρονο, από το κεφάλι του οποίου έτρεχαν αίματα, μέχρι να φτάσει στο σημείο του ατυχήματος το ασθενοφόρο.

Το 4χρονο αγοράκι μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο Παίδων με σοβαρό τραύμα στο κεφάλι, ενώ ο πατέρας του κατηγορείται τώρα ότι έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του παιδιού του, για πρόκληση τροχαίου ατυχήματος με εγκατάλειψη, καθώς και για τραυματισμό ανηλίκου.

directnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ