2013-06-06 10:14:13
Φωτογραφία για ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ... ΚΟΡΥΦΗΣ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ
Αρκετά είναι τα μεταγραφικά «μέτωπα» που έχουν ανοίξει στον Ολυμπιακό, στον οποίο αναμένονται ουσιαστικές εξελίξεις κοντά στο τέλος του μήνα, ενώ αναμένεται, σύμφωνα με δημοσίευμα του "sport-fm.gr", συνάντηση κορυφή Μίτσελ, Καρεμπέ, Λορένθο και Ισά.

Σε συνεχή επικοινωνία θα είναι το επόμενο διάστημα και μέχρι τις 25 Ιουνίου όλοι οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού, όπως προανήγγειλε ο Γιάννης Βρέντζος στη χθεσινή παρουσίαση του Κριστιάν Καρεμπέ και του Πιέρ Ισά.

Ο Γάλλος σύμβουλος γνωρίζει τον Μίτσελ λόγω της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ επαφή με τον προπονητή και τον Χουάνχο Λορένθο είχε ο Νοτιοαφρικανός τεχνικός διευθυντής των ερυθρόλευκων.

Οι τέσσερις άνδρες αναμένεται να βρεθούν στην Ελλάδα στην παραπάνω ημερομηνία, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, κάτι που σημαίνει πως θα μπει στην τελική ευθεία η ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ εν όψει της επόμενης σεζόν.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η παρουσία του Καρεμπέ στη Μαδρίτη, όπου θα πραγματοποιηθεί φιλανθρωπικού χαρακτήρα φιλικό μεταξύ των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της Ρεάλ με εκείνους της Γιουβέντους.


Εκεί θα δώσουν το «παρών» ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς (από την ιταλική ομάδα), ενώ στο γήπεδο θα είναι και ο Μίτσελ.

Επίσης, ξεχωριστή θα είναι η επαφή του Γάλλου με τους Ζινεντίν Ζιντάν (αθλητικός διευθυντής της «βασίλισσας») και Πάβελ Νέντβεντ (παράγοντας στη «Γηραιά Κυρία»), με τους οποίους θα συζητήσει το ενδεχόμενο να πάρει κάποιους παίκτες από τις δύο ομάδες.

Από την πλευρά του, ο Ισά θ προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την υψηλή φορολογία που υπάρχει στην Γαλλία (75% για συμβόλαια άνω του 1 εκατ. ευρώ) και να φέρει κάποιους ποδοσφαιριστές στο Λιμάνι.

Δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο Νοτιοαφρικανός τεχνικός διευθυντής να συζητήσει το θέμα του Μολό της Νανσί, ενώ κάποιες πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα αναφέρουν για τον επιθετικό Τουρέ της Μονακό που πέτυχε 18 γκολ τη φετινή σεζόν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ