2013-06-06 07:32:05
Φωτογραφία για Το άφησε ανοιχτό ο Βερδού
Στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της μεσαίας παραμένει το Ζοάν Βερδού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Βαρκελώνη, όλα δείχνουν ότι ο Καταλανός χαφ θα αποχωρήσει από την Εσπανιόλ και θα συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.

Η περίπτωση του 30χρονου μέσου παραμένει δύσκολη, αφού ενδιαφέρον για την απόκτησή του – εκτός από τους Πειραιώτες – έχουν οι μισοί σύλλογοι της Primera Division (Μπέτις, Ατλέτικο Μαδρίτης, Βαλένθια, Σοσιεδάδ και Σεβίλλη) και δύο από την Premier League (Σαουθάμπτον και Σουόνσι).

Από εκεί και πέρα, ο καταλανικός Τύπος υποστηρίζει ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν το επόμενο βήμα και έχουν καταθέσει πρόταση ύψους 1,5 εκατ. ευρώ το χρόνο στον Βερδού (κάτι που όμως δεν επιβεβαιώνεται από την διοίκηση).

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η υπόθεση παραμένει ανοιχτή και ο Ολυμπιακός προσπαθεί να κλείσει τον παίκτη, όσο κι αν δύσκολη αν είναι. Από την πλευρά του, ο 30χρονος μέσος μίλησε για πρώτη φορά για το ενδεχόμενο να παίξει στο εξωτερικό.


«Αυτοί που τα λένε, να λένε ό,τι θέλουν. Δεν είναι έτσι. Η οικογένειά μου, μού έχει πει να συνεχίσω εκεί που πρέπει, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μου δίνει την υποστήριξη να είμαι εκεί που θέλω. Δεν αρνούμαι ότι θέλω να μείνω στην Εσπανιόλ, περνάω καλά εδώ και είμαι ευτυχισμένος. Προσοχή όμως. Αν έρθει η στιγμή που η ομάδα σκεφτεί διαφορετικά απ' ό,τι εγώ και δεν συμφωνήσουμε, θα σκεφτώ μία άλλη πρόταση. Ακόμη κι από το εξωτερικό», ήταν η απάντησή του σε σχετική ερώτηση που δέχθηκε.

Προτεραιότητα για τον Καταλανό αποτελεί η Εσπανιόλ, αν και όπως αναφέραμε παραπάνω δύσκολα θα συνεχίσει σε αυτή, και στη συνέχεια θα κοιτάξει τις προτάσεις που έχει στα χέρια του από την Ισπανία και το εξωτερικό.

Τις επόμενες μέρες (το αργότερο μέχρι την Κυριακή) θα έχει ξεκαθαρίσει η συγκεκριμένη υπόθεση, με τον Ολυμπιακό να έχει την ελπίδα πως θα μπορέσει να εντάξει στο δυναμικό του αυτό το σπουδαίο χαφ.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ