2013-06-05 20:34:03
Φωτογραφία για ΤΟ ΘΕΡΜΟ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΣΕ ΙΣΑ
Ο Πιέρ Ισά εισέπραξε πολύ ζεστό καλωσόρισμα από τους ανθρώπους της ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο ίδιος ικανοποιήθηκε για το πως τον αντιμετώπισαν.

Ο Κριστιάν Καρεμπέ έτσι και αλλιώς αποτελεί μέλος της ευρύτερης «οικογένειας» του Ολυμπιακού οπότε ήταν λογικό να ανταλλάξει χειραψίες με πολύ κόσμο και να δεχθεί τα συγχαρητήρια ανθρώπων της διοίκησης, όπως των Σάββα Θεοδωρίδη και Γιάννη Μώραλη. Επιπλέον μιλούσε διαρκώς για διάφορα θέματα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Γιάννη Βρέντζο, με τον οποίο από τώρα έχουν πολύ καλή συνεργασία για την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο και τον προγραμματισμό του Θρύλου.

Και για τον Ισά όμως υπήρξε το καλύτερο δυνατό καλωσόρισμα με τον ίδιο να μένει κατενθουσιασμένος, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr". Ο Νοτιοαφρικανός που έχει ήδη κερδίσει πολλούς πόντους με την μεθοδικότητα και την οργάνωσή του (έχοντας μαζί του ακόμα μπλοκάκι με σημειώσεις και διάφορα άλλα πράγματα που αφορούν στο νέο του πόστο).

Χαρακτηριστικό ήταν και το τιτίβισμα του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστα Καραπαπά: «Η οικογένεια του Ολυμπιακού καλωσορίζει τον Πιέρ Ισά! Ο Καρεμπέ, ήταν πάντα 'κόκκινη οικογένεια' όπως είπε και ο ίδιος!».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ