2013-06-05 16:16:25
Φωτογραφία για ΚΑΡΕΜΠΕ : ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Παρουσιάστηκε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός ο Κριστιάν Καρεμπέ και ο Γάλλος, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα συμβούλου στρατηγικής, εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συνεργασία και τα αποτελέσματα που θα φέρει με τον Πιερ Ισά. Χαρακτήρισε τιμή τη συμφωνία του με το Θρύλο, εκφράστηκε πάρα πολύ θετικά για το όλο εγχείρημα, ενώ στο πάνελ βρέθηκε και ο διευθύνων σύμβουλος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος, ο οποίος καλωσόρισε τους δύο άντρες.

Τον λόγο πήρε πρώτος ο διεθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, λέγοντας: «Θα ήθελα να σας καλησπερίσω. Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε και σας παρουσιάζουμε την συνεργασία της ΠΑΕ Ολυμπιακός με τον κύριο Καρεμπέ και τον κύριο Ισά. Δύο σημαντικές προσωπικότητες στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο που θα ενισχύσουν τον Ολυμπιακό και θα δώσουν ώθηση στο ποδόσφαιρο γενικά. Ο Κριστιάν δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις», ήταν αρχικά τα λόγια του Καραπαπά, για να συνεχίσει από εκεί και πέρα ο κ. Βρέντζος.


«Μαζί με το όνομα που έχει και τις διασυνδέσεις του να ενισχύσει την εικόνα του Ολυμπιακού στο εξωτερικό. Να τονίσω πως ο κύριος Θεοδωρίδης είναι αντιπρόεδρος με αρμοδιότητες σε ποδοσφαιρικά ζητήματα και έχει σημαντικό ρόλο σε κάθε απόφαση που λαμβάνεται στην ομάδα. Πριν δώσω τον λόγο στους κυρίους θα ήθελα να κάνω 3 επισημάνσεις. Πρώτον όπως είχαμε ενημέρωσει την προηγούμενη εβδομάδα είχε υπάρξει συνάντηση του τεχνικού τιμ και της διοίκησης και τέθηκαν οι στόχοι του νταμπλ και της πετυχημένης πορείας στην Ευρώπη, που σημαίνει πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ ή στο Γιουρόπα. Συμφωνήσαμε στο μπάτζετ και το τεχνικό τιμ είνα ευχαριστημένο. Ένα 2ο κομμάτι έχει να κάνει με το τάιμινγκ με τον μεταγραφικό σχεδιασμό που αφορά και στον κόσμο. Είχαμε θέσει ένα όριο από την 1η Ιούνη. Πρακτικά ήταν δύσκολο γιατί τα πρωταθλήματα δεν είχαν τελειώσει και κάποιες ομάδες δεν είχαν πάρει αποφάσεις. Μέσα στην εβδομάδα θα εξετάσουμε τις προτάσεις που έχουμε. Ο Καρεμπέ με τον Ισά θα βοηθήσουν πολύ», ανέφερε ο Βρέντζος και συνέχισε.

«Τέλος θα ήθελα να αναφερθώ στην ονοματολογία. Οι εφημερίδες προβαίνουν σε έναν χορό ονοματολογίας, που δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε. Δεν μπορούμε να προβαίνουμε σε διαψεύσεις. Καταλαβαίνετε πως δεν μπορεί να υπάρχει βάση σε ότι γράφετε όταν βγάζετε 25 ονόματα. Ακούγεται πολύ έντονα το όνομα του Μισίμοβιτς. Δεν υπάρχει θέμα Μισίμοβιτς. Είναι στην Κίνα και παίρνει 3 εκατ. ευρώ. Επίσης είχαμε βγάλει ανακοίνωση για τον Πέδρο Λεόν. Η οψιόν τοποθετείται στα 6 ή και στα 7 εκατ. ευρώ. Εάν κάποιος δημοσιογράφος έχει πληροφορίες εμείς δεν γίνεται να ακολουθήσουμε και να διαψεύσουμε ότι όνομα υπάρχει. Καλό είναι αυτό το πράγμα να κοπάσει. Ξέρουμε τις ανάγκες της ομάδας. Έχουν μπει οι στόχοι. Θέλουμε ένα σημαντικό κομμάτι των μεταγραφών να έχει ολοκληρωθεί πριν την έναρξη της προετοιμασίας».

Όσον αφορά στην πρώτη τοποθέτηση του Καρεμπέ ήταν η εξής: «Είναι μεγάλη τιμή που είμαι ξανά στον Ολυμπιακό. Τον θεωρώ σπίτι μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τον κ. Μαρινάκη. Επίσης καθώς έχουμε μιλήσει με τον κ. Βρέντζο ο ρόλος μου θα είναι κάποια στιγμή πιο εύκολος και άλλοτε πιο δύσκολος. Δεν θα μπορώ να είναι συνεχώς στην χώρα μας αλλά η ψυχή μου θα είναι εδώ για να ξεκινήσουμε για τη νέα ομάδα πάντα για το καλό της ομάδας».

Στη συνέχεια ο Γάλλος ανέφερε: «Δεν είναι η πρώτη φορά που συναντώ τον Πιερ. Έχουμε καλές σχέσεις από παλιά, έχουμε συζητήσει, πρόκειται για μεγάλο πρότζεκτ και θα συνεργαστούμε για το καλό του Ολυμπιακού».

Από εκεί και πέρα ο Καρεμπέ συμπλήρωσε σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα: «Θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές. Θα λάβουμε υπόψιν τις απαιτήσεις και σε συνεννόηση με τους πάντς, θα βρούμε τον τρόπο να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα».

Σε ερώτηση για το πώς βλέπουν οι ξένοι το Θρύλο και τι θα κάνει αυτός, απάντησε: «Όταν μιλάμε για Ελλάδα, μιλάμε για κρίση. Όταν μιλάμε, όμως, στην UEFA και τη FIFA, όλοι γνωρίζουν τον Ολυμπιακό. Νομίζω ότι έχει καλό όνομα ο Ολυμπιακός, είναι μεγάλη ομάδα, με ποιότητα. Πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα, είναι θετικό στοιχείο τογ εγονός ότι ο Ολυμπιακός μετέχει σε αυτές τις διοργανώσεις. Στην Ελλάδα υπάρχει και η Ακρόπολη, ο πολιτισμός, η φιλοσοφία, πολλά άλλα πράγματα και όχι μόνο η κρίση».

Ο Γιάννης Βρέντζος απάντησε σε ένα ερώτημα για το τι παίκτες θέλει ο Ολυμπιακός: «Είναι πολύ σημαντικό πως ο προπονητής είχε την ευκαιρία να ζήσει πολύ κοντά την ομάδα. Ξέρουμε τι πρέπει να γίνει. Ο μέσος όρος μας ηλικιακά είναι αρκετά καλός και θεωρούμε πως για να έχουμε απαιτήσεις στην Ευρώπη πρέπει να έχεις μία καλή ομάδα. Οπότε καλό είναι να υπάρχει συνδυασμός νέων και έμπειρων παικτών».

Συνεχίζοντας, τόνισε: «Τα τελευταία 3 χρόνια ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει τη φιλοσοφία της ομάδας. Το ρόστερ έχει αρκετά περισσότερους Έλληνες παίκτες. Έχουμε πίστη στις ακαδημίες και το αποτέλεσμα φαίνεται από τις επιτυχίες στο NextGen και σε άλλα τουρνουά. Οι άνθρωποι που είναι μαζί μας, θα εξελίξουμε αυτή την προσπάθεια. Προτεραιότητα είναι η επιτυχία στο γήπεδο. Πολλές φορές δεν έρχεται η άμεση επιτυχία. Το κοινό του Ολυμπιακού δεν έχουμε την υπομονή να δώσουμε ευκαιρίες σε αυτά τα παιδιά. Θέλουμε να έχουμε περισσότερους Ελληνες παίκτες. Ο Κριστιάν πιστεύει σε αυτό το μέλλον και κάποια πράγματα που έγιναν ήταν δικές τους ιδέες. Θα συνεχίσουμε το σχέδιό μας με καλύτερα αποτελέσματα».

«Ο Ισά έχει συναντηθεί με Λορένθο και Μίτσελ. Ο Κρίστιαν νομίζω οι σχέσεις με τον προπονητή είναι μακροχρόνια και δεμένες. Σημασία έχει ότι όλοι μας είμαστε σε συνεχή επικοινωνία», πρόσθεσε ο Βρέντζος.

Ο Καρεμπέ απάντησε ύστερα σε ερώτηση δημοσιογράφου για το πώς μπορούν μερικοί παράγοντες να επηρεάσουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό. «Για το πρόγραμμα του Μουντιάλ, θα προσαρμοστούμε. Θα δούμε τι θέλει ο Ολυμπιακός. Για το πρωτάθλημα είναι διαφορετικό, αλλά θα κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα και να στηρίξουμε το πρωτάθλημα. Θα γίνουμε ακόμα πιο ανταγωνιστικοί. Θα κοιτάξουμε τι γίνεται εδώ και μόνο αν ανέβει το επίπεδο, θα είμαστε κι εμείς ανταγωνιστικοί», κατέληξε ο Καρεμπέ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ