2013-06-05 16:02:29
Φωτογραφία για ΒΡΕΝΤΖΟΣ : ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΜΙΣΙΜΟΒΙΤΣ
Ουδέποτε τέθηκε θέμα απόκτησης του Μισίμοβιτς για τον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο Γιάννης Βρέντζος κατά την παρουσίαση των Καρεμπέ και Ισά.

«Ξέρουμε τις ανάγκες της ομάδας», τόνισε.

Ο Ζβέζνταν Μισίμοβιτς δεν απασχόλησε ποτέ σοβαρά τον Ολυμπιακό, όπως ξεκαθάρισε ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Βρέντζος, κατά την παρουσίαση των νέων συνεργατών των ερυθρόλευκων.

«Ακούγεται πολύ έντονα ότι θέλουμε τον Μισίμοβιτς. Έχουμε ενημερώσει ότι δεν υπάρχει θέμα Μισίμοβιτς αφού δεν είναι ελεύθερος», τόνισε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα τοποθετήθηκε και επί των... σεναρίων για τον Πέδρο Λεόν. «Εμείς δεν είπαμε ποτέ ότι υπήρχε συμφωνία με τον Πέδρο Λεόν. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την Ρεάλ, η Χετάφε είχε οψιόν στα 6-7 εκατ. Άρα δεν είπαμε ότι υπήρχε θέμα Λεόν. Αν ένας δημοσιογράφος έχει την πληροφορία, αυτός έχει την ευθύνη γι’ αυτό που αναφέρει κι όχι εμείς. Να κοπάσει αυτό το πράγμα με τα ονόματα», ανέφερε.


Όσο για τους μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού, είπε: «Ξέρουμε τις ανάγκες της ομάδας και τους στόχους μας. Δεν θα λειτουργήσουμε κάτω από πίεση αλλά θέλουμε ένα σημαντικό κομμάτι να έχει ολοκληρωθεί πριν την προετοιμασία».

Αναφερόμενος στην πολιτική της ομάδας για τη στελέχωση του ρόστερ, είπε: «Τα τελευταία τρία χρόνια, έχουν γίνει κάποιες προσπάθειες. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ μικρότερο μέσο όρο ηλικίας πλέον. Περισσότερους Έλληνες πλέον. Επίσης, υπάρχει η επένδυση στις ακαδημίες που όλοι έχουμε δει τα πρώτα αποτελέσματα. Συνεχίζουμε αυτή την προσπάθεια και θεωρούμε ότι οι άνθρωποι που είναι μαζί μας πλέον θα ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια. Κάποιες φορές οι στόχοι που συζητάμε δεν μπορούν να φέρουν άμεσα επιτυχίες στο γήπεδο. Μιλάω ειδικά για τα νέα παιδιά που δεν γίνεται να μπουν αμέσως όλοι μαζί. Επίσης σε όλους αρέσει να έχουμε Έλληνες παίκτες, αλλά μετά κάνουμε συγκρίσεις που τα αδικούν. Άρα για μας προτεραιότητα είναι οι επιτυχίες μέσα στο γήπεδο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ