2013-06-05 15:49:05
Φωτογραφία για Στο Πανθεσσαλικό στραμμένα τα βλέμματα...
Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στραμμένα σήμερα όλα τα βλέμματα. Στις 8 το βράδυ Ολυμπιακός και Νίκη διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο μεγάλο ντέρμπι για την 2η αγωνιστική των πλέι όφ της Football league.

Σε αστυνομικό κλοιό όλη η περιοχή γύρω από το Πανθεσσαλικό. Έντονα τα μέτρα της Αστυνομίας στην πόλη για την αποφυγή επεισοδίων.

Σε σύσκεψη που έγινε με εκπροσώπους των δύο τοπικών ΠΑΕ και με τους Συνδέσμους Φιλάθλων, η Αστυνομία έκανε γνωστό ότι δεν θα επιτρέψει την είσοδο στο στάδιο οπαδών της «φιλοξενούμενης» Νίκης, ενώ ήδη οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού ανακοίνωσαν ότι θα πάνε στο Πανθεσσαλικό με μηχανοκίνητη πορεία που θα ξεκινήσει στις 5.30 το απόγευμα, από τη Ν. Δημητριάδα και, μέσω του περιφερειακού, θα κατευθυνθεί στο στάδιο.

Η Αστυνομία από την πλευρά της ετοιμάζεται για να αποτρέψει τυχόν επεισόδιο μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων, κάτι που μεταφράζεται σε αυστηρότατα μέτρα ασφάλειας, τόσο περιμετρικά του Πανθεσσαλικού Σταδίου, όσο και στη Ν. Ιωνία.


Όπως αναφέρουν διασταυρωμένες πληροφορίες, η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, προκειμένου να «θωρακίσει» την πόλη, για ν’ αποφευχθούν επεισόδια, έχει ήδη καλέσει ενισχύσεις διμοιριών υποστήριξης από τη Θεσσαλία, τη Θεσσαλονίκη, τη Μακεδονία και την Ήπειρο, καθώς θεωρεί ότι το αυριανό παιχνίδι είναι κομβικής σημασίας, για την πορεία των δύο τοπικών ομάδων.

Η άποψη της λογικής...

Στο μεταξύ, με αφορμή τον σημερινό αγώνα, ένα ενδιαφέρον μήνυμα απέστειλε ο κ. Πασχάλης Δήμου, Δ/ντής 30ου Δ.Σχ. Βόλου, τονίζοντας ότι η εκπαίδευση μπορεί να διδάξει με παιχνιώδη τρόπο και να βοηθήσει τα παιδιά να

δουν στις πραγματικές τους διαστάσεις, χωρίς φανατισμό, ζητήματα όπως το σημερινό ποδοσφαιρικό παιχνίδι

μεταξύ ΝΙΚΗΣ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Άλλωστε, την Πέμπτη όλοι μαζί θα εργαζόμαστε για την πρόοδο της πόλης μας. Το παρόν project εφαρμόστηκε σε τάξεις του σχολείου μας με στόχο οι μαθητές μας να αντιληφθούν ότι ο αθλητισμός ενώνει και ευχή όλων είναι να κερδίζει ο καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο.

magnesianews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ