2013-06-05 15:38:10
Φωτογραφία για Eυχαριστίες του Α.Σ.Π. ΠΡΟΜΗΘΕΑ
To Δ.Σ του Α.Σ.Π. ΠΡΟΜΗΘΕΑ, με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ανδρικής ομάδας του Συλλόγου,και μετά την επιτυχημένη χρονιά,αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει :

• Τους υπεύθυνους προπονητές κο Ντούβα Κωνσταντίνο, κο Μήλα Χρήστο, κο Ντούβα Γιώργο και κο Παπανδρεόπουλο Γιώργο για την πολύτιμη συμβολή τους

• Τους αθλητές της ανδρικής ομάδας, που έδωσαν όλες τους τις δυνάμεις, και συνέβαλαν τα μέγιστα στην φετινή επιτυχημένη χρονιά

• Την διοίκηση της ΕΑΠ και την διοίκηση του ΠΕΑΚ για την αγαστή συνεργασία

και την φιλοξενία τους.

• Τους γιατρούς και τους φυσιοθεραπευτές της ομάδας.

• Όλους τους χορηγούς της ομάδας και ιδιαίτερα τον κο Τριανταφυλλίδη Θανάση για την προσφορά τους.

• Κυρίως όμως νοιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε ΟΛΟΥΣ τους φίλους του Προμηθέα, που ακολούθησαν την ομάδα στα παιχνίδια της και βοήθησαν τα μέγιστα με την εξαιρετική παρουσία και την συμπαράστασή τους.

Κλείνοντας θα θέλαμε να συγχαρούμε την Νίκη Προαστείου για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Α1 ΕΣΚΑΗ, και να της ευχηθούμε καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα μας συνεχίζοντας το πλάνο της και βασιζόμενη πάντοτε στις αρχές της, ξεκίνησε ήδη τον προγραμματισμό της για την νέα αγωνιστική περίοδο, με πίστη και όραμα ώστε να κατακτήσει τους στόχους της.

Σε αυτή την προσπάθεια είστε όλοι ευπρόσδεκτοι και καλοδεχούμενοι.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Θα την βγάλουμε καθαρή;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Θα την βγάλουμε καθαρή;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ