2013-06-05 11:15:20
Φωτογραφία για Πάτρα: Δολοφονική η επίθεση σε τροχονόμο εν ώρα υπηρεσίας - Τον χτυπούσαν στο κεφάλι με καδρόνια! - Δείτε φωτο
"Δολοφονική" θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η άγρια επίθεση που δέχθηκε χθες τροχονόμος εν ώρα υπηρεσίας, αφού τέσσερα άτομα τον χτυπούσαν με μανία στο κεφάλι με καδρόνια!

Ο άτυχος τροχονόμος γλίτωσε επειδή φορούσε κράνος. Στο σημείο βρέθηκαν επί τόπου άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και άλλοι αστυνομικοί, ενώ στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας επικρατεί αναστάτωση από την ώρα που σημειώθηκε το περιστατικό.

Υπενθυμίζουμε πως η επίθεση έγινε στην πλατεία Γεωργίου, όταν τέσσερις νεαροί του αντιεξουσιαστικού χώρου άρχισαν να χτυπούν με καδρόνια, στο κεφάλι και σε διάφορα άλλα σημεία του σώματός του, έναν τροχονόμο ο οποίος βρισκόταν σε υπηρεσία στο πάνω μέρος της Πλ. Γεωργίου.

Δεκάδες αστυνομικοί συγκεντρώθηκαν και μετά από την παρέμβαση των ιδίων αλλά και πολιτών, αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως δύο εβδομάδες πριν, δέκα τουλάχιστον νεαροί είχαν χτυπήσει με καδρόνια με πρόκες δύο λιμενικούς επειδή τους πέρασαν για αστυνομικούς. Μάλιστα ο ένας υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και τοποθετήθηκε λάμα στο χέρι του.

Δείτε φωτο από το dete:
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ