2012-04-05 02:18:25
Φωτογραφία για Οι εκλογές θα γίνουν κανονικά
Σε κατηγορηματική διάψευση των σεναρίων περί μη διεξαγωγής εκλογών προέβη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής: «Ότι έχουμε πει ισχύει. Την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία των εκλογών. Πρέπει να ολοκληρωθεί το νομοθετικό έργο πριν από την ανακοίνωση, οι εκλογές όμως θα γίνουν κανονικά» είπε ο κ.Καψής.

Ο ίδιος αναφερόμενος στον αυξημένο όγκο τροπολογιών των τελευταίων ημερών επανέλαβε την απόφαση του πρωθυπουργού «Καμία άσχετη τροπολογία να μη γίνεται δεκτή και όλες οι υπόλοιπες να είναι σε γνώση του πρωθυπουργικού γραφείου».

Όσον αφορά τις αποφάσεις για την ανακεφαλοποίηση των τραπεζών παρέπεμψε για την περίοδο πριν από το Πάσχα οπότε και θα εκδοθεί η σχετική πράξη του υπουργικού συμβουλίου.

Ερωτηθείς για την αυτοκτονία του 77χρονου, το πρωί στο Σύνταγμα, ο κ.Καψής υποστήριξε ότι πρόκειται για ανθρώπινη τραγωδία που δεν προσφέρεται για πολιτική συζήτηση.

Τέλος, μίλησε για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Κύπρος αύριο και μεθαύριο με στόχο την επανάληψη της διαχρονικής θέσης της Ελλάδας για στήριξη σε δίκαιη λύση του κυπριακού, 38 χρόνια μετά τη διχοτόμηση του νησιού. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ