2012-04-05 00:58:35
Φωτογραφία για Όργιο νοθείας στο πετρέλαιο κίνησης!
"Οργιάζει" η νοθεία στα καύσιμα, σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασε ο Σύνδεσμος Εταιριών Πετρελαιοειδών... τα οποία δείχνουν ότι το 20% του πετρελαίου κίνησης είναι νοθευμένο με πετρέλαιο θέρμανσης, ενώ από τις κλοπές στην αντλία, οι καταναλωτές ζημιώνονται από 6- 12 λεπτά το λίτρο.

Ο Σύνδεσμος εκφράζει φόβους ότι σε περίπτωση που δεν υπάρξει πλήρης εξίσωση των ειδικών φόρων πετρελαίου κίνησης και θέρμανσης, τότε το λαθρεμπόριο θα επεκταθεί.

Τόσο οι εκπρόσωποι των διυλιστηρίων, όσο και των εταιριών εμπορίας καυσίμων τάχθηκαν υπέρ της εξίσωσης του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης πετρέλαιου κίνησης και θέρμανσης από την επόμενη χειμερινή περίοδο με ταυτόχρονη χορήγηση επιδόματος θέρμανσης με γεωγραφικά, εισοδηματικά και οικογενειακά κριτήρια.

Σύμφωνα με την πρόταση, το επίδομα θέρμανσης θα πρέπει να χορηγηθεί τουλάχιστον σε όσους έχουν εισόδημα κάτω από το αφορολόγητο όριο και το κόστος, ανάλογα με το σενάριο που θα υιοθετηθεί, υπολογίζεται από 34- 211 εκατ. για το 2012 και 190- 263 εκατ. για το 2013.thestival.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ