2013-06-04 13:09:06
Φωτογραφία για Πακιστανός: Eίχα σχεδιάσει να τους καθαρίσω, εδώ και καιρό...
Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας αναμένεται να απολογηθεί ο 23χρονος Πακιστανός που δολοφόνησε το άτυχο ζευγάρι στην Ακτή Νηρέως, στο Αλιβέρι. Ο πρωταγωνιστής της άγριας δολοφονίας καλείται να δώσει απαντήσεις για το άγριο έγκλημα και τους λόγους που τον οδήγησαν εκεί.

Εχθές μεταφέρθηκε στον ανακριτή ο 23χρονος Πακιστανός, μαζί του μεταφέρθηκαν και οι υπόλοιποι 6 Πακιστανοί οι οποίοι κατηγορούνται για υπόθαλψη εγκληματία αλλά εξετάζεται κιόλας η συμμετοχή τους στην δολοφονία, οι περισσότεροι από τους οποίους βρίσκονται παράνομα στην χώρα.

Έξω από τα Δικαστήρια πλήθος κόσμου φώναζε "θάνατος ,θάνατος" εξαγριωμένοι βλέποντας τον πακιστανό δολοφόνο που είχε αγκαλιάσει η οικογένεια Πολυδωροπούλου, αλλά ήταν αυτός που τους έσφαξε μέχρι θανάτου!

Ο 23χρονος πήρε προθεσμία από τον Ανακριτή για σήμερα 4 Ιουνίου αλλά για να γλιτώσει τα χειρότερα υποστήριξε σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ότι δεν είναι γεννημένος το 1990 αλλά το 1994 για να έχει ελαφρύτερη ποινή σαν ανήλικος.


Κανένας δικηγόρος δεν θέλησε να αναλάβει τον 23χρονο, όπως και τους υπολοίπους.

Είχε σχεδιάσει το έγκλημα

'Είχα σχεδιάσει να τους καθαρίσω εδώ και καιρό. Θα έπαιρνα τις πιστωτικές τους κάρτες και θα έκανα ανάληψη των χρημάτων τους από την τράπεζα. Στη συνέχεια θα πήγαινα στην πατρίδα μου'' έλεγε ο δράστης - σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso - στους αστυνομικούς που τον ρωτούσαν το βράδυ.

Ο 23χρονος που έλεγε ''μαμά'' και ''μπαμπά'' τους ανθρώπους που τον πλήρωναν από το χειμώνα, για να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους, παραδέχτηκε ότι είχε ανακοινώσει στους φίλους του, που τον έκρυβαν μετά τη διπλή δολοφονία, ότι το πρωί του περασμένου Σαββάτου, θα περνούσε από τη βίλα για να σκοτώσει το άτυχο ζευγάρι.

Το άτυχο ζευγάρι είχε αγκαλιάσε τον νεαρό Πακιστανό από την πρώτη μέρα που τον προσέλαβε ως κηπουρό στην βίλα στην Ακτή Νηρέως.

Εκείνος για να κερδίσει την εμπιστοσύνη και να τους δείξει την αγάπη του, τους φώναζε μαμά και μπαμπά! Έτσι, όταν η άτυχη σύζυγος του γυναικολόγου τον είδε το πρωί του περασμένου Σαββάτου στην εξώπορτα της βίλας, δεν φανταζόταν τα όσα θα ακολουθούσαν Όπως αποκαλύπτεται ο δολοφόνος είχε πάρει τις αποφάσεις του 3 μέρες πριν το στυγερό έγκλημα. Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση, κατά τη διάρκεια της ανάκρισης ομολόγησε πως είχε εκμυστηρευτεί σε φίλους του, ότι θα σκότωνε τους ανθρώπους που τον πλήρωναν από τον χειμώνα, για να τους ληστέψει.

Έλιωσα με μια πέτρα το κεφάλι της γυναίκας και κάρφωσα ένα ξύλινο κοντάρι στο λαιμό του γιατρού» είπε στους άνδρες της Ασφάλειας ο 23χρονος αλλοδαπός με απόλυτη ψυχραιμία και κυνικότητα.

«Είχα πάει στο σπίτι για να λύσουμε την οικονομική διαφορά που είχαμε για τα δεδουλευμένα μου. Όταν και πάλι αρνήθηκαν, επιτέθηκα και προσπάθησα να πνίξω τον γιατρό. Αυτός όμως αντιστάθηκε…Άρπαξα ένα ξύλινο κοντάρι και το κάρφωσα στο λαιμό του. Τη γυναίκα τη χτύπησα πολλές φορές στο κεφάλι με πέτρα» είπε δείχνοντας αμετανόητος που έκοψε το νήμα της ζωής των ανθρώπων που τον είχαν στη δούλεψή τους και του πρόσφεραν μεροκάματο.

Την ίδια ώρα, ανώτατο στέλεχος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας χαρακτήρισε το δολοφόνο άτομο με «παγωμένο βλέμμα» που καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του στα κρατητήρια, δεν έδειξε το παραμικρό ίχνος μεταμέλειας και δεν έσκυψε το κεφάλι ούτε μια φορά.

«Ήταν πολύ ήρεμος , δεν έδειξε να μετανιώνει ούτε στιγμή για την πράξη του, την οποία ομολόγησε»

Το χρονικό του εγκλήματος

Με κομμένη την Ανάσα το Αλιβέρι και όλη η Ελλάδα παρακολουθεί το άγριο έγκλημα που έγινε χθες το μεσημέρι.

Από αργά το απόγευμα που βρέθηκε νεκρό το ζευγάρι, ξεκίνησαν και οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του δολοφόνου.

Όταν πήγαν στο σπίτι και δεν βρήκαν ίχνη παραβίασης τότε αμέσως πήγε το μυαλό τους ότι το έγκλημα ίσως να το έχει κάνει κάποιος που τους ήξερε και μπήκε μέσα στην πολυτελή οικία με την άδεια τους.

Όλο το βράδυ χτένιζαν τις γύρω περιοχές μιας και κατευθείαν οδηγήθηκαν στα ίχνη του 23χρονου Πακιστανού που δούλευε περιστασιακά ως κηπουρός.

Στην αρχή δόθηκε η πληροφορία ότι ήταν 19χρονος αλλά αργότερα αποδείχτηκε τέσσερα χρόνια μεγαλύτερος.

Ο ίδιος φαίνεται να ομολόγησε στους αστυνομικούς την πράξη του.

"Ήθελα να πάρω τις πιστωτικές κάρτες, να κάνω ανάληψη τα χρήματα που υπήρχαν στους λογαριασμούς" είπε. Σύμφωνα πληροφορίες, ο ίδιος ετοιμάζονταν να φύγει για την χώρα του την Πέμπτη.

Όταν τον ρώτησαν οι αστυνομικοί γιατί τους σκότωσε και δεν έμεινε μόνο στην ληστεία, απάντησε: "Ήξερα ότι θα με καταλάβαιναν αργά ή γρήγορα, για αυτό το έκανα.

Για όσους δεν ξέρουν την υπόθεση μιλάμε για το γνωστό ζευγάρι από το Αλιβέρι που βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του.

Ήταν λίγο πριν νυχτώσει (01-06-2013) όταν χτύπησε το τηλέφωνο στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Για αρκετές ώρες η άτυχη γυναίκα δεν σήκωνε το τηλέφωνο της, πράγμα που ανησύχησε την κόρη της.

Έτσι λοιπόν οι άντρες της αστυνομίας πήγαν στο σπίτι της για να την αναζητήσουν. Όταν έφτασαν εκεί, αντίκρισαν την άτυχη γυναίκα δολοφονημένη στην αυλή του σπιτιού της.

Όταν μπήκαν μέσα στο σπίτι για να βρουν τον άντρα της γυναίκας, πάγωσαν μιας και ήταν και εκείνος δολοφονημένος στο σαλόνι.

Όλο το βράδυ οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να λύσουν το κουβάρι της άγριας δολοφονίας μιας και δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης στο σπίτι και το κίνητρο της ληστείας.

Πηγές: eviazoom-evianews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ