2013-06-04 00:16:04
Φωτογραφία για Οφείλουμε να στηρίξουμε τους άνεργους αθλητές της πόλης μας
Γράφει ο Φώτης Αλεξόπουλος

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Αγίας Παρασκευής Αττικής Προς Δημοτικούς Συμβούλους

Αγίας Παρασκευής & Νομική Υπηρεσία Δήμου Αγίας Παρασκευής

Κοιν :Αθλητικούς Συλλόγους Αγίας Παρασκευής

Αγαπητοί Συνάδελφοι

Θέλω να σας ενημερώσω, με την παρακάτω επιστολή μου ,ότι θέτω ως ζήτημα άμεσης πολιτικής και ηθικής προτεραιότητας ένα σοβαρότατο ζήτημα και παρακαλώ ,όπως βοηθήσετε προς την κατεύθυνση της άμεσης επίλυσης του και καθιέρωσης με θετική ομοφωνία από το Δημοτικό Συμβούλιο της Πόλης μας.( κατόπιν διαβουλεύσεως ως θέμα σε Ημερησία Διάταξη)

Έχει επισημάνει ο καθένας από εμάς, ότι οι αθλητικοί σύλλογοι της Πόλης μας εκτελούν ένα σπανιότατο αθλητικό και πολιτιστικό έργο ….Αφανείς ήρωες και ακούραστοι εργάτες, «πολεμούν με πενιχρά μέσα», για την διάδοση και εξύψωση του αθλητισμού άλλα και της Πόλης μας, της Αγίας Παρασκευής Κατά γενική ομολογία όλων μας , ίσως είναι από τους καλύτερους πρεσβευτές.. Οι παίκτες , το επιστημονικό προσωπικό στήριξης καθώς και η διοίκηση των ομάδων της Αγίας Παρασκευής ..Αξίζουν Συγχαρητήρια …


Επίσης είναι γνωστό, ότι το Ελληνικό Κράτος προς τιμήν των Αθλητών που έχουν την καλύτερη δυνατή βαθμολογία σε ένα αγώνισμα, δίνει νόμιμα και σωστά κάνει, κάποια οικονομικά κίνητρα ώστε ο αθλητής αυτός να μπορεί να επιβιώσει προς τα ζην, αλλά και στην μετέπειτα πορεία της ζωής του …( Εισαγωγή στα σώματα Ασφαλείας , Άδεια Προπό , κ.λ.π ).

Κατόπιν της παραπάνω αναλύσεως της επιστολής μου, θα ήθελα να προτείνω σε όλο τους Συνάδελφους , να μελετήσουμε και να ψηφίσουμε απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία να δίνει την δυνατότητα σε αθλητές της πόλης μας, να μπορούν να εργαστούν στον Δήμο Αγίας Παρασκευής . (Κατά Εξαίρεση ).

Παραμένω στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση καθώς και την διαβούλευση νέων προτάσεων από συνάδελφους για το θέμα.

Μετά Τιμής
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ