2013-06-01 22:57:04
Φωτογραφία για Μήνυμα αναγνώστη σχετικά με τον Βενιζέλο και τον αντιρατσιστικό νόμο
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Αθηναϊκού τύπου, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ (ποιου ΠΑΣΟΚ δηλαδή,αλλά ας είναι) Βαγγέλης Βενιζέλος σε ομιλία του στη Θεσσαλονίκη,σε εκδήλωση που διοργάνωσε το ΙΣΤΑΜΕ σε συνεργασία με το Δήμο της ομώνυμης πόλης,δήλωσε ότι αν η βουλή δεν ψηφίσει το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο,θα προβεί σε πράξη αυτοκτονίας της δημοκρατίας και θα αποδείξει ότι πάσχει από τραγική ιστορική μυωπία!

Μέρες, τώρα, όλος ο πολιτικός κόσμος, και τα ΜΜΕ από κοντά,δεν ασχολούνται με τίποτε άλλο παρά μόνο με το αντιρατσιστικό,λέτε και αυτό είναι το πρόβλημα του τόπου το μοναδικό και το ιδιαίτερα σοβαρό.

Κάθε κόμμα τη δική του για το θέμα πολιτική και άντε και από μια πρόταση νομοθετική και η συζήτηση καλά κρατεί.

΄Εχουν γραφεί τόσα πολλά για την ανάγκη ή τη σκοπιμότητα ενός τέτοιου νόμου και ο καθένας έχει κάποια γνώμη,γιαυτό δεν θέλω κάτι περισσότερο να πω,αλλά,τέλος πάντων,κύριοι του λεγόμενου συνταγματικού τόξου,δώστε, επί τέλους, στο θέμα τέλος και ασχοληθείτε με τα πλέον σοβαρά του τόπου και της κοινωνίας προβλήματα.


Ειδικά,όμως,στον κύριο Βενιζέλο,θέλω να πω τα εξής:

Κύριε πρόεδρε του ΠΑΣΟΚ,με την ευγλωττία που,ομολογουμένως,σας διακρίνει,μιλάτε για αυτοκτονία της δημοκρατίας,σε περίπτωση μη ψήφισης του αντιρατσιστικού νόμου.

Μα δεν βλέπετε τις καθημερινές των συνανθρώπων μας αυτοκτονίες ,ως συνέπεια των επί σειρά ετών πολιτικών σας του λαδώματος,του βολέματος,της αναξιοκρατίας και της οικονομικής εξαθλίωσης της κοινωνίας?

Αν στην περίπτωση του αντιρατσιστικού νόμου,πάσχετε,όπως λέτε,από τραγική ιστορική μυωπία,στη δεύτερη περίπτωση, δεν έχετε απλά μυωπία,αλλά καταρράχτη και δεν βλέπετε την πραγματική στην κοινωνία τραγωδία,διαφορετικά,από ηθική πάσχετε όλοι σας αναλγησία.

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ