2013-06-01 22:52:59
Φωτογραφία για Δήμοι - Δεν υπάρχει σχέδιο νέου εκλογικού νόμου - Απλές σκέψεις .
Πολλά έχουν γραφεί για το εκλογικό σύστημα με το οποίο…, προτίθενται ορισμένοι της γαλάζιας αυτόδιοικητικής ομάδας να προτείνουν προς έγκριση και ψήφιση στην τριμερή κυβέρνηση.  

Παρά ταύτα, όλα είναι σκέψεις κορυφαίου αυτοδιοικητικού, πρώην δημάρχου και νυν διορισμένου Γραμματέα μεγάλης Αποκεντρωμένης Διοίκησης που βρίσκουν ευήκοον ους σε πρώην δημάρχους που θέλουν να επανέλθουν…, και σε άλλους που δεν εξελέγησαν με τον ισχύοντα νόμο. 

Οι αντιστάσεις όμως είναι άκαμπτες σε ήδη εκλεγμένους, ενώ η όποια ιδέα αλλαγής και θέσπισης συστήματος με 2 λίστες , - 1 ενιαία για υποψήφιους δημάρχους και 1 ενιαία για υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους - , απορρίπτεται από όλα τα κόμματα ως ανεφάρμοστη…!!! 

Ο υπουργός εσωτερικών, Ευριπίδης Στυλιανίδης, στο τελευταίο συνέδριο της ΚΕΔΕ στα Ιωάννινα διέψευσε κάθε ενδεχόμενο αλλαγής εκλογικού νόμου για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. 

Πάντως μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, ουδέν συγκεκριμένο σχέδιο έχει κατατεθεί ούτε καν προς συζήτηση στον τομέα αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας.

                                                                            Γ. Σπ. Π
communenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ