2013-06-01 17:41:28
Φωτογραφία για Ο Νίκος Σίμος αφηγείται πως η ΕΡΤ δουλεύει ως παραμάγαζο της κυβέρνησης...!!!
Ποιοι τον έπαιρναν τηλέφωνο. Τι λέει για τον Μουρούτη και την "συμμορία"...“Έφυγα από την ΕΡΤ γιατί είπα “όχι” στη μνημονιακή πολιτική”  Έχοντας αποχωρήσει από την κρατική ραδιοτηλεόραση υποβάλλοντας παραίτηση ο Νίκος Σίμος είναι εμφανώς πιο ήρεμος, αφού σταμάτησε να χτυπάει το τηλέφωνο του,  για παράπονα και αιτήματα στην ΕΡΤ. Στη σημερινή του συνέντευξη στις...

Τυπολογίες και το “Π” δηλώνει πως έφυγε από την ΕΡΤ, διότι αρνήθηκε να εφαρμόσει τη μνημονιακή πολιτική, με αποφάσεις “που λαμβάνονται στο πόδι”, όπως λέει χαρακτηριστικά. Κι επιμένει πως στην ΕΡΤ λειτουργεί ένα “κύκλωμα 4-5 ανθρώπων” που επηρεάζει τις αποφάσεις.

-Πόσοι σας έπαιρναν τηλέφωνο;»

Νίκος Σίμος: Έπαιρναν τηλέφωνο στην αρχή και για τις γνωστές ελληνικές «τακτοποιήσεις». Κάτι το οποίο μου προξένησε εντύπωση, δεδομένης της εμπειρίας που έχω, ασχολούμενος με την πολιτική και το παρασκήνιο της, επί πολλά χρονιά. Άλλωστε επειδή όλα αυτά τα τρικομματικά  γίνονταν στην αρχή της θητείας μου, όπως καταλαβαίνετε, δεν θα ήταν δυνατόν  να παραστήσω τον αντιστασιακό, τον πρώτο μήνα.

-Δηλαδή τηλεφωνούσε και η ΔΗΜΑΡ;»

Ν.Σ.: Βεβαίως , όταν λέω τρικομματική, εννοώ τρικομματική όπως όταν communenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ