2013-06-01 17:36:08
Φωτογραφία για Πάτρα: Nέο επεισόδιο με ανήλικη των φαναριών
Το πρόβλημα με τα παιδιά στα φανάρια όχι απλώς παραμένει, αλλά μέρα με τη μέρα διογκώνεται. Και παρά τα αλλεπάλληλα ρεπορτάζ, τους κατά καιρούς διαπληκτισμούς με οδηγούς, αλλά και τις απειλές – επιθέσεις που δέχονται οι ανήλικοι από τους γονείς επειδή δεν φέρνουν τις ικανοποιητικές εισπράξεις, καμία ουσιαστική μέριμνα δεν έχει ληφθεί από την Πολιτεία.

Ένα ακόμη περιστατικό έντονου καυγά συνέβη μπροστά στα μάτια μας απόγευμα Δευτέρας, στην οδό Παπαφλέσσα, μπροστά από τον σταθμό του ΟΣΕ. Η ανήλικη Ρουμάνα ρομά επέμενε να καθαρίσει το παρμπρίζ ενός αυτοκίνητου που ήταν σταματημένο στο κόκκινο φανάρι και ο οδηγός αρνιόταν. Όμως το κορίτσι έβαλε με το έτσι θέλω τη σκούπα πάνω στο τζάμι και ο οδηγός κατέβηκε εκνευρισμένος και αποπειράθηκε να τη χτυπήσει.

Θυμίζουμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα μία ανήλικη δεχόταν φωνές και ύβρεις από τον πατέρα της επειδή δεν του παρέδωσε το μεροκάματο που έπρεπε! Γι’ αυτό και τα παιδιά αναγκάζονται να επιμένουν τόσο. Όμως αν δεν υπάρξει ουσιαστική παρέμβαση από τις Αρχές, το πρόβλημα θα διαιωνίζεται και τα πράγματα θα γίνουν πολύ πιο επικίνδυνα πηγή: dete
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ