2013-06-01 14:38:36
Φωτογραφία για «ΧΛΩΜΟ»... ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΓΚΡΕΚΟ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ
Οι Ιταλοί θεωρούν πως το μέλλον του Λεάντρο Γκρέκο στον Ολυμπιακό δεν μπορεί να θεωρείται βέβαιο, με τον ίδιο τον παίκτη να φαίνεται πως δεν ανησυχεί. Ο 27χρονος μέσος πάντως έχει πάρει το πρόγραμμα του και έχει ενημερωθεί πως πρέπει στις 7 Ιουλίου να βρίσκεται στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.

Από το Σάββατο 1η Ιουνίου έχει ξεκινήσει και τυπικά ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού, με τον Μίτσελ να έχει ήδη συναντηθεί με τους Λορένθο και Γιάννη Βρέντζο παραδίδοντας τη λίστα με τις εισηγήσεις του για το ρόστερ της ομάδας.

Το γεγονός πως ο Ισπανός τεχνικός ψάχνει για ενίσχυση και στις θέσεις των κεντρικών μέσων δείχνει πως θα υπάρξουν αποχωρήσεις στον χώρο της μεσαίας γραμμής, με τους Ιταλούς μάλιστα να υποστηρίζουν πως το μέλλον του Γκρέκο στον Ολυμπιακό κάθε άλλο παρά βέβαιο μπορεί να θεωρείται. Επιπλέον προβλέπουν την επιστροφή του παίκτη στο Καμπιονάτο το προσεχές καλοκαίρι Ο 27χρονος μέσος από την πλευρά του δεν ικανοποίησε πλήρως σε αυτή την πρώτη του σεζόν στο Λιμάνι και είναι δεδομένο πως στον Ολυμπιακό περίμεναν περισσότερα από αυτόν.

Έτσι λοιπόν αν υπάρξει πρόταση για τον Γκρέκο, το πιθανότερο είναι πως ο Ολυμπιακός θα την συζητήσει.

Ο Ιταλός χαφ πάντως δεν ανησυχεί σχετικά με το μέλλον του στους ερυθρόλευκους, ενώ είναι γεγονός πως έχει πάρει κανονικά το καλοκαιρινό του πρόγραμμα και έχει ειδοποιηθεί πως θα πρέπει στις 7 Ιουλίου να βρίσκεται στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη για την έναρξη της προετοιμασίας του Ολυμπιακού.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ