2013-06-01 14:28:28
Φωτογραφία για ΘΥΣΙΑΖΕΙ... 7 ΓΙΑ ΜΠΕΪΛ Η ΤΟΤΕΝΑΜ!
Τα πάντα για να κρατήσει τον Γκάρεθ Μπέιλ είναι έτοιμη να κάνει η Τότεναμ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα στην Αγγλία που παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr", οι «πετεινοί» είναι διατεθειμένοι να... θυσιάσουν επτά ποδοσφαιριστές για να βρεθούν τα χρήματα για το νέο συμβόλαιο που θα προσφέρουν στον Ουαλό διεθνή.

Σύμφωνα με την «Daily Mail» στα πλάνα της ομάδας του Λονδίνου είναι η αποχώρηση αρκετών ποδοσφαιριστών, έτσι ώστε να μην αποχωρήσει για τη Μαδρίτη και τη Ρεάλ το μεγάλο τους αστέρι.

Ο Ντέιβιντ Μπέντλεϊ αμείβεται με 50.000 λίρες την εβδομάδα και αναμένεται να αποχωρήσει για να προστεθούν αυτά τα χρήματα στο συμβόλαιο που προορίζεται για τον Μπέιλ. Την ίδια ώρα στο ίδιο... καζάνι βράζουν και οι Γουίλιαμ Γκαλάς (60.000 λίρες την εβδομάδα), Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ, Μπενουά Ασού - Εκοτό, Τζέικ Λίβερμορ, Τομ Χάντλστοουν και Εουρέλιο Γκόμεζ.

Έτσι, θα συγκεντρωθεί το ποσό των 17 εκατομμυρίων λιρών και ο Μπέιλ θα μπορεί να λαμβάνει 200.000 λίρες την εβδομάδα, κάτι που θα τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην Πρέμιερ Λιγκ καθώς θα παίρνει το χρόνο το ποσό των 10.4 εκατομμυρίων λιρών.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ