2013-06-01 00:10:53
Φωτογραφία για ΤΕΛΕΤΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ - ΠΑΝ. ΠΡΩΤ. ΡΑΛΛΥ
131 ΝΙΩΡΑΣ Γρηγόρης - ΚΑΚΑΛΗΣ Κωνσταντίνος, SUBARU Impreza WRX STI

«Ο αγώνας είναι μαζεμένος. Η διέλευση από κομμάτια ε.δ. θα δημιουργήσει πρόβλημα. Αυτό θα αρέσει πολύ στους παγκόσμιους, λόγω κόστους μετακινήσεων. Πιστεύω να βρούμε το δρόμο σε καλή κατάσταση. Είναι δύσκολος αγώνας. Η διοργάνωση προσπάθησε πολύ, αλλά οι καιρικές συνθήκες δε βοήθησαν. Ο αγώνας είναι πολύ καλά οργανωμένος με ειδικές σημάνσεις. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλα τα πληρώματα».

132 ΚΥΡΚΟΣ Λάμπρος - ΠΟΛΥΖΩΗΣ Γιώργος, MITSUBISHI Lancer EVO IX N/4 3

«Οι ειδικές θα έχουν κόσμο και θα είναι πιο σκληρές από πέρσι. Θέλει τύχη για να γυρίσεις πίσω».

134 ΨΥΛΛΟΣ Δημήτρης - ΚΟΝΤΟΣ Κώστας, MITSUBISHI Lancer EVO X

«Στόχος και των δύο ημερών είναι πάντα για εμάς η νίκη. Θα πάμε παντού γρήγορα και δε θα φυλάξουμε το αυτοκίνητο πουθενά. Εύχομαι καλή τύχη σε όλους τους Έλληνες, και ειδικά σε αυτούς που θα αγωνιστούν σήμερα».


136 ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗΣ Νίκος - ΜΑΛΑΚΤΑΡΗ Ελένη, MITSUBISHI Lancer EVO IX

«Όλα είναι καλά. Έχουμε καλή διάθεση και θα προσπαθήσουμε να κινηθούμε αξιοπρεπώς. Θέλουμε να ευχαριστηθούμε τον αγώνα. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συμμετάσχω έστω και στο μισό Ράλλυ Ακρόπολις».

137 ΠΙΤΣΑΚΗΣ Μανώλης - ΜΠΑΡΔΑΚΗΣ Σπύρος, MITSUBISHI Lancer EVO ΙΧ

«Συμμετέχω για πρώτη φορά σε Ράλλυ Ακρόπολις, έχοντας δίπλα μου έναν συνοδηγό με εμπειρία. Στόχος μας είναι ο τερματισμός και, αν μπορέσουμε, να πάρουμε βαθμούς. Μας τιμά να τρέχουμε αντίπαλοι με ξένα πληρώματα, και εύχομαι σε όλους καλό αγώνα».

143 ΛΕΥΚΑΔΙΤΗΣ Σάββας - ΑΚΡΑΤΟΣ Βαγγέλης, PEUGEOT 206

«Είμαστε ικανοποιημένοι που βρισκόμαστε εδώ και ευχαριστούμε τους χορηγούς για αυτό. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, εύχομαι καλό τερματισμό σε όλους».

144 ΧΑΤΖΗΡΗΓΑΣ Γιώργος - ΜIΧΕΛΑΚΗΣ Μίνωας, MG ZR

«Χαιρόμαστε πολύ που θα συμμετάσχουμε και φέτος στο Ράλλυ Ακρόπολις. Θα ζήσουμε τον αγώνα από μέσα. Οι ειδικές είναι πολύ ενδιαφέρουσες και ελπίζω να περάσουμε όλοι καλά».

145 ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗΣ Κωνσταντίνος - ΤΣΑΟΥΣΟΓΛΟΥ Μάριος, PEUGEOT 206

«Μια ωραία περιπέτεια ξεκινάει. Πάμε να ευχαριστηθούμε τον αγώνα, να περάσουμε καλά, και το ίδιο και ο κόσμος. Ελπίζω να κάθονται σε ασφαλή σημεία και να έχουμε όλοι έναν καλό αγώνα».
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ