2013-06-01 00:08:56
Φωτογραφία για ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2013: FLASH SERVICE A
Ημερομηνία: 31 Μαΐου

Ημέρα: 1η Flash No: 3α

Service: A

2 HIRVONEN Mikko - LEHTINEN Jarmo

«Δυστυχώς το αυτοκίνητο χάλασε - πρέπει να το επισκευάσουμε και να συνεχίσουμε. Δε θα κάνουμε αλλαγές, γιατί κατά τα άλλα δούλευε καλά. Ήμασταν ευχαριστημένοι μέχρι που παρουσιάστηκε το πρόβλημα».

3 SORDO Daniel - DEL BARRIO Carlos

«Για μένα ήταν εντάξει, προσπάθησα να αποφύγω τα λάθη. Η ειδική ήταν πολύ γλιστερή και είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα, γιατί έγιναν πολλά. Τώρα θα προσπαθήσουμε να τερματίσουμε χωρίς προβλήματα, γιατί η νυχτερινή ειδική είναι πολύ δύσκολη».

4 OSTBERG Mads - ANDERSSON Jonas

«Χτυπήσαμε ένα τσιμεντένιο τοιχίο και έφυγε ο τροχός. Είναι πολύ παράξενο, γιατί δεν κατάλαβα τη σύγκρουση, ήταν μια κλειστή αριστερή στροφή. Φαίνεται πως η τύχη δεν είναι με το μέρος μας».

5 NOVIKOV Evgeny - MINOR Ilka


«Ήταν καλή αρχή. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε καλό ρυθμό. Ήταν βασικό να μείνουμε στο δρόμο και να μην κάνουμε πολλές μπούκες. Ήταν αρκετά δύσκολα, αλλά αυτή είναι η Ελλάδα».

6 AL ATTIYAH Nasser - BERNACCHINI Giovanni

«Ήταν πολύ δύσκολη ειδική, γιατί κολλήσαμε πίσω από τον Mikko και ξαφνικά τον χτυπήσαμε. Γενικά είμαι χαρούμενος για την ομάδα, επειδή ο Evgeny πήρε την ειδική».

7 LATVALA Jari-Matti - ANTTILA Miikka

«Ήταν δύσκολη αρχή, αλλά είμαστε στην 3η θέση. Στο 3ο χλμ. της ειδικής πήγαμε ευθεία και έπρεπε να κάνουμε όπισθεν. Είχα επίσης προβλήματα με το χειρόφρενο. Δεν ήταν μηχανικό, ήταν με τη θερμοκρασία, υπερθερμαινόταν και δε δούλευε. Για τη νυχτερινή ειδική θα χρησιμοποιήσουμε μαλακότερο στήσιμο, γιατί το αυτοκίνητο είναι πολύ σκληρό».

9 MIKKELSEN Andreas - MARKKULA Mikko

«Μας έσβησε τρεις φορές στην ειδική, δεν ήταν καθόλου καλή αρχή. Δεν είμαι ευχαριστημένος. Στο σέρβις σχεδιάζουμε να αλλάξουμε τις αντιστρεπτικές, για να μειώσουμε την υποστροφή».

10 AL QASSIMI Khalid - MARTIN Scott

«Είναι δύσκολο να καθαρίζεις το δρόμο. Το αυτοκίνητο γλιστρούσε παντού. Δεν το ευχαριστήθηκα καθόλου και αποφάσισα να αφήσω γκάζι, απλώς ταξιδεύαμε».

11 NEUVILLE Thierry - GILSOUL Nicolas

«Δεν οδήγησα γρήγορα, γιατί η ειδική ήταν δύσκολη και σκληρή. Στο τελευταίο κομμάτι χάσαμε χρόνο, γιατί είχαμε πρόβλημα στο πίσω διαφορικό. Ευτυχώς ολοκληρώσαμε την ειδική και τώρα μπορούμε να το επισκευάσουμε».

21 PROKOP Martin - ERNST Michal

«Είναι δύσκολο να οδηγείς στις πρώτες θέσεις, γιατί υπάρχει πολύ χώμα και η ειδική είναι πολύ γλιστερή, και ήταν δύσκολο να βρεις ρυθμό και αίσθηση. Ελπίζουμε οι ειδικές να είναι καλύτερες αύριο, γιατί οι σημερινές ήταν πολύ δύσκολες».
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ