2013-05-30 06:15:04
Φωτογραφία για Με κρίση ή χωρίς, η Ελλάδα είναι ονειρεμένο μέρος για να ζεις
Το περασμένο καλοκαίρι, ο Χολιγουντιανός σταρ Ίθαν Χοκ βρέθηκε στη Μεσσηνία και συγκεκριμένα στην Πύλο, την Καρδαμύλη και την Κορώνη.

Όχι για να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα, αλλά για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέα του ταινίας "Πριν τα μεσάνυχτα".

Πρόκειται για το τελευταίο μέρος της τριλογίας του σκηνοθέτη Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ, που φέρνει μαζί ξανά στη μεγάλη οθόνη το Τζέσι (Ίθαν Χοκ) και τη Σελίν (Τζούλι Ντελπί), εννέα χρόνια μετά τη δεύτερη συνάντησή τους στο Παρίσι στο "Πριν το ηλιοβασίλεμα" και δυο σχεδόν δεκαετίες μετά την πρώτη στη Βιέννη στο "Πριν την ανατολή" το 1994.

Αυτή τη φορά, Χοκ και Ντελπί ζουν τον έρωτά τους επί ελληνικού εδάφους.

"Έκανα πολλούς φίλους στην Ελλάδα. Είναι μια τόσο αρχαία χώρα και τόσο μοντέρνα, συγχρόνως. Αυτή τη στιγμή, παρά τις αλλαγές και τα όσα συμβαίνουν εκεί, είναι ένα υπέροχο μέρος. Με κρίση ή χωρίς, είναι ένα καταπληκτικό μέρος να ζεις" δήλωσε στην κάμερα του Greekreporter.com ο 42χρονος πρωταγωνιστής.

Ο σταρ του Χόλιγουντ ανυπομονεί να επιστρέψει στη χώρα μας: "Θα ξαναγυρίσουμε για την πρεμιέρα στην Αθήνα, στις 11 Ιουνίου. Την προηγούμενη φορά που ήμασταν εκεί, έπρεπε να δουλεύουμε πολύ. Τώρα θα κάνω διακοπές για δύο εβδομάδες".

Όσον αφορά τη σχέση των Ελλήνων με την αγάπη, ο Χοκ τονίζει: "Εσείς οι Έλληνες ξέρετε περισσότερα για την αγάπη σε σχέση με οποιονδήποτε άλλο και ειδικά σε σχέση με εμένα".
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ