2013-05-29 08:52:07
Φωτογραφία για Σοκαρισμένος ο πατέρας της 20χρονης στην Κέρκυρα: Δεν είναι ανήλικος ο Αφγανός
​Στον ανακριτή θα οδηγηθεί την Τετάρτη ο νεαρός Αφγανός που κατηγορείται ότι τα ξημερώματα της Κυριακής έριξε από ύψος οκτώ μέτρων στην περιοχή Μουράγια στην Κέρκυρα την 20χρονη φοιτήτρια στην οποία είχε επιτεθεί για να της πάρει την τσάντα!

Ο δράστης είχε έρθει στην Ελλάδα και ζητούσε πολιτικό άσυλο. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα υποβληθεί και σε εξέταση DNA ώστε να διαπιστωθεί η πραγματική του ηλικία.

Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας μίλησε στο STAR για τον Αφγανό αλλά και για την κατάσταση της 20χρονης.

«Θα το δούμε και αυτό σήμερα, θα ολοκληρωθούν όλα, τα πάντα, θα λυθούν όλες οι απορίες. Θα το δούμε αν είναι ανήλικος. Δεν είναι ανήλικος γιατί τον είδα. Αν ήταν ανήλικος να το έλεγε στην μάνα του και στον πατέρα του» είπε και πρόσθεσε για τον εφιάλτη που έζησε η κόρη του.

«Είναι καλά το παιδί, ευτυχώς είναι καλά το παιδί. Δεν θέλουμε να πούμε κάτι άλλο αυτή τη στιγμή. Αυτά έγιναν σε ένα λεπτό όλα, σε ένα λεπτό έγιναν. Του έδωσε την τσάντα και τελείωσε, αυτά έγιναν σε ένα λεπτό. Δεν μπορώ να ξέρω τι σκέφτηκε ένα κεφάλι τέτοιο, δεν μπορώ να καταλάβω» δήλωσε.

Στο μεταξύ, όπως σας είπαμε και νωρίτερα, αίσθηση έχουν προκαλέσει τα τατουάζ που είχε στο σώμα του ο νεαρός. Μάλιστα κάποια θυμίζουν ναζιστικά σύμβολα όπως αυτή η σβάστικα, ο κέλτικος σταυρός αλλά και ένα λιωμένο κερί.

Πηγή: star
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ