2013-05-28 18:56:51
Φωτογραφία για ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΡΩΣΟΙ ΓΙΑ ΓΚΡΜΠΙΤΣ
Δεν είναι μόνο ο Ερυθρός Αστέρας και η ΟΦΚ Μπέογκραντ που ενδιαφέρονται για τον Πέταρ Γκρμπιτς. Ο Μαυροβούνιος που ανήκει στον Ολυμπιακό είναι και στο στόχαστρο γερμανικών και ρωσικών ομάδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Σερβία ο Γκρμπιτς που έκανε μία καλή χρονιά στην ΟΦΚ Μπέογκραντ ως δανεικός από τον Ολυμπιακό έχει προσφορές και από την Σερβία και από την Γερμανία και από την Ρωσία. Τον διεθνή χαφ που ανήκει στους ερυθρόλευκους εκτός από τον Ερυθρό Αστέρα και τον σύλλογο όπου έπαιξε την σεζόν που μας πέρασε θέλουν και σύλλογοι από τις δύο άλλες προαναφερθείσες χώρες.

Ο Γκρμπιτς έχει ως πρώτο του στόχο τον Ολυμπιακό. Ο ίδιος θέλει μία ευκαιρία ακόμα να παίξει μπάλα στους νταμπλούχους Ελλάδας. Έχει μέσα στο μυαλό του την επιστροφή του στο λιμάνι και να πετύχει την καθιέρωσή του στην ομάδα. Ωστόσο θα περιμένει δέκα μέρες για τις τελικές εξελίξεις. Τότε θα συζητήσει πρωτίστως με τον Ολυμπιακό και τον μάνατζέρ του αλλά και τις ομάδες που ενδιαφέρονται για εκείνον.

Ανάλογα με το τι θα του πει ο Ολυμπιακός θα πάρει τις αποφάσεις του. Παρόμοια πράγματα ισχύουν και για έναν άλλον πιτσιρικά που έχει δώσει δανεικό στην Σερβία ο Ολυμπιακός, τον Αλεξάνταρ Κάταϊ. Και εκείνος έχει στην σκέψη του το πως θα μπορέσει να κάνει το come back στους πρωταθλητές και έτσι τηρεί στάση αναμονής για την τελική ενημέρωσή του από την πειραϊκή ΠΑΕ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ