2013-05-28 14:02:04
Φωτογραφία για Πάει για Καβάνι η Τσέλσι
Σύμφωνα με τα τελευταία ιταλικά δημοσιεύματα η Τσέλσι έκανε ήδη την πρώτη επαφή της με την Νάπολι, προσφέροντας 55 εκατομμύρια ευρώ, για τον Έντισον Καβάνι. Διαβάστε πως μπορεί να βοηθήσει ο Ράφα Μπενίτεθ στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Έναν επιθετικό παγκόσμιας κλάσης θέλει να φέρει μαζί του στην Τσέλσι ο Ζοσέ Μουρίνιο. Ο διακαής πόθος του Πορτογάλου, ήταν ο Ρανταμέλ Φαλκάο, ο οποίος όμως όπως όλα δείχνουν θα είναι κάτοικος Μονακό.

Έτσι οι άνθρωποι της Τσέλσι, έχουν στρέψει το βλέμμα τους στον Ουρουγουανό, Έντισον Καβάνι της Νάπολι. Σύμφωνα μάλιστα με τα τελευταία ιταλικά δημοσιεύματα, οι "μπλε" έχουν ήδη κάνει την πρώτη κρούση στους Ναπολιτάνους, ξεκινώντας τις συζητήσεις από τα 55.000.000 ευρώ.

Σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση, φαίνεται πως θα παίξει η πρόσληψη του Ράφα Μπενίτεθ -ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα- από την Νάπολι, αλλά το ανακοίνωσε ο πρόεδρος του συλλόγου, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.


Ο νυν τεχνικός της Τσέλσι, από το καλοκαίρι θα είναι ο νέος προπονητής της Νάπολι για την επόμενη διετία και όπως αποκαλύπτει η ιταλική "Gazzetta dello Sport", αυτό ίσως έχει ως αποτέλεσμα, η Τσέλσι να προηγείται στην απόκτηση του Καβάνι από τις υπόλοιπες ομάδες που τον διεκδικούν.

Ο Καβάνι έχοντας σκοράρει 78 γκολ σε 104 συμμετοχές με την Νάπολι από το 2010 και σε ηλικία μόλις 26 ετών, είναι λογικό να αποτελεί "μήλον της έριδος" για πολλούς ευρωπαϊκούς συλλόγους. Ο Ζοσέ Μουρίνιο τον θέλει στην ομάδα και ίσως ο Μπενίτεθ, μετά το Europa League, να κάνει ένα ακόμα δώρο στους "μπλε", αυτή τη φορά έμψυχο.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός από την πλευρά του, ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής του ομάδας για το κύπελλο Συνομοσπονδιών, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για το μέλλον του απάντησε:

"Είμαι στην  Ουρουγουάη αυτή τη στιγμή γεμίζοντας μπαταρίες για την νέα σεζόν και το μόνο που σκέφτομαι είναι η Νάπολι. Αν ήταν να φύγω από το σύλλογο, θα πρέπει να κάτσω πρώτα και να το συζητήσω με τον πρόεδρο. Νιώθω πολύ καλά στη Νάπολι, αλλά πλέον έχω μεγαλώσει και έχω ωριμάσει αρκετά".

Τέλος, ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, ανέβασε στο λογαριασμό του  στο twitter και μια φωτογραφία δίνοντας τα χέρια με τον Ράφα  Μπενίτεθ, γράφοντας πως ο Ισπανός είναι ο νέος προπονητής της ομάδας, αλλά και περιγράφοντάς τον ως "αρχηγό":

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ