2013-05-28 09:22:50
Φωτογραφία για «Ευρωπαϊκές Πολιτικές Ναυτιλίας: Η Ελληνική Ναυτιλία απαντά στην Κρίση»
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση Ιωάννης Καποδίστριας, μέλος της ομάδας Youth for Europe, διοργανώνει συνέδριο με θέμα: «Ευρωπαϊκές Πολιτικές Ναυτιλίας: Η Ελληνική Ναυτιλία απαντά στην Κρίση». Η εκδήλωση θα διεξαχθεί την Πέμπτη 30 Μαΐου 2013 και ώρα 16:00μ.μ. έως 18:00μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γραφείου Ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα (Αμαλίας 8, Σύνταγμα).

Στο συνέδριο θα συμμετάσχουν σημαντικές προσωπικότητες όπως ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Γραφείου Ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, κ. Αντώνιος Καϊλής, ο Εκπρόσωπος της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, τα μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, μέσω βιντεοσκοπημένων ομιλιών, κ. Γεώργιος Κουμουτσάκος, Σπυρίδων Δανέλλης και Νικόλαος Χρυσόγελος, ο Καθηγητής και η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, κ. Νικήτας Νικητάκος και Μαρία Λεκάκου και ο Πρόεδρος της Μ.Κ.Ο. Ιωάννης Καποδίστριας, κ. Προκόπιος Μέριανος.


Στο τέλος της εκδήλωση θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του Θερινού Διεπιστημονικού Προγράμματος Εκπαίδευσης Νέων Επιστημόνων της Μ.Κ.Ο. Ιωάννης Καποδίστριας το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις Σπέτσες.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό. Παρακαλείσθε όπως δηλώσετε συμμετοχή στην ηλεκτρονική διεύθυνση της οργάνωσης [email protected] ή στη φόρμα επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας http://ioanniskapodistrias.org.gr Στο τέλος του συνεδρίου θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Με εκτίμηση,

Υπεύθυνη Τύπου Μ.Κ.Ο. Ιωάννης Καποδίστριας

Παρασκευή – Καλλιόπη Κολιγιώργα
InfoGnomon
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ